Sport

Sportul Chiscani si Victoria Traian au astazi meciuri in etapa a 22-a a Ligii a 3-a

Sportul Chiscani si Victoria Traian au astazi meciuri in etapa a 22-a a Ligii a 3-a

Astăzi, de la ora 17.00, în Seria a II-a, a Ligii a 3-a, au loc cinci partide din cadrul etapei a 22-a. Cele două echipe brăilene din Liga a 3-a vor încerca să obțină rezultate pozitive în meciurile pe care le dispută astăzi. Sportul Chiscani, locul al 10-lea, joacă în deplasare la ocupanta locului 4, Unirea Slobozia, iar Victoria Traian, locul al 14-lea, primeşte vizita celor de la Înainte Modelu, echipă aflată pe locul al 8-lea.

Sportul Chiscani vine după o serie de trei meciuri consecutive în care nu a pierdut, reușind două remize, una în deplasare la FCSB2 şi una acasă cu Axiopolis Cernavodă, şi o victorie în faţa uneia dintre contracandidatele la evitatea retrogradării, ACSM Olteniţa. Cu moralul bun fotbaliştii de la Chiscani vor aborda acest meci dificil de la Slobozia cu dorinţa de a obţine un rezultat pozitiv.

La Sportul Chiscani nu sunt probleme de lot, singurul jucător care ar putea totuşi să lipsească fiind Mădălin Pascu, deoarece tot astăzi acesta trebuie să fie prezent la reunirea lotului naţional de juniori U16.

Meciul de la Slobozia va fi arbitrat la centru de Anton Sergiu din Bucureşti, ajutat la linii de arbitrii asistenți Ciocan Cosmin din Turnu Măgurele și Barbu Liviu din Videle. Anton Sergiu are meciuri arbitrate și în Liga a 2-a, unde a condus la centru 4 meciuri ale celor de la Dacia Unirea Brăila, în care brăilenii nu au pierdut niciodată. Anton Sergiu a mai arbitrat o dată și pe Victoria Traian, la înfrângerea cu 0-7 în deplasarea de la Agrigola Borcea, iar pe Sportul Chiscani a arbitrat-o în vară, în Cupa României, când chiscănenii au pierdut cu 1-3 la Sporting Liești.

Tot astăzi, ultima clasată, Victoria Traian va juca pe teren propriu în compania unei echipe lipsite de griji de la mijlocul clasamentului, Înainte Modelu. După victoria cu 2-0 pe teren propriu în fața celor de la Delta Dobrogea Tulcea, Victoria Traian a pierdut etapa trecută cu 1-7 în deplasarea de la Metalul Buzău, golul brăilenilor fiind marcat de Ad. Moroșanu în minutul 27, când gazdele conduceau cu 2-0, dar cu un prim gol marcat dintr-un penalty ușor acordat.

Meciul va fi arbitrat de  Spînu Marius din București, ajutat la cele două linii de Lucaci Claudiu din Bacău și Crăciun Alexandru din Onești. Arbitrul bucureștean se află la al 20-lea meci de Liga a 3-a, arbitrând de două ori pe Sportul Chiscani în campionatul trecut, ambele pierdute atunci de echipa lui George Pascu, 0-1 acasă cu Metalosport Galați, și 0-8 în deplasare la Înainte Modelu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •