Sport

Sportul Chiscani oprita din drumul spre prima jumatate a clasamentului

Sportul Chiscani oprita din drumul spre prima jumatate a clasamentului

Sâmbăta neagră a fotbalului brăilean a continuat și la echipele din Liga a 3-a. Sportul Chiscani, care în etapa trecută a smuls un punct pe terenul celor de la CS Afumați, a crezut că poate obține încă trei puncte în meciul de pe teren propriu cu Agricola Borcea din etapa a IV-a. Realitatea din teren a fost alta și cu toate că dominarea gazdelor, pe contre cei de la Borcea au marcat de trei ori. Gazdele au reuși golul de onoare în minutele de prelungiri și scorul final a fost Sportul Chiscani – Agricola Borcea 1-3 (0-2).

Prima fază periculoasă a fost în minutul 5, când o centrare în fața porții nu a fost ajunsă de nici un jucător al celor de la Borcea. În minutul 9 Moldoveanu a șutat de la circa 20 de metri, însă mult peste poartă. Două minute mai târziu Adamache a executat o lovitură liberă de la 22 de metri și a șutat pe jos, puțin pe lângă poartă. În minutul 15 Victor Mihai a trimis un șut centrare de pe stânga, mingea a trecut prin careu fără ca cineva să o atingă și s-a dus în bară, apoi fundașii oaspeților au degajat-o.

După o perioadă mai liniștită, în minutul 28 Emanuel Moldoveanu și-a încercat norocul cu un nou șut de la distanță, dar pe centru, fără probleme pentru portarul Vreme.

În minutul 29 a venit și golul, dar în poarta gazdelor. Burcea a pătruns pe partea stângă până aproape de linia de fund a terenului, a centrat la bara a doua, Moise a reluat spre poartă, dar Lovin a blocat șutul, însă mingea a ajuns la Ilie Gâță care a șutat de la 12 metri, poziție centrală, reușind să deschidă scorul.

Gazdele au revenit în atac și în minutul 32 Chihaia a încercat un șut de la distanță, reținut însă de Vreme. Un minut mai târziu oaspeții au trimis din nou mingea în poartă prin Cazacu, după o lovitură liberă bătută de Zaina, dar autorul golului a fost semnalizat în poziție afară din joc. În minutul 37 Chihaia a șutat din nou din afara careului, de data aceasta mult peste poartă.

Un minut mai târziu Spătaru a șutat din unghi, la colțul scurt, Popescu a respins și mingea a ajuns la marginea careului, la zaina, iar șutul acestuia a fost respins din nou de portarul gazdelor.

În minutul 45 Pârlog a greșit copilărește la 25 de metri de propria poartă, Zaina a recuperat mingea și a avansat până la marginea careului, de unde a șutat pe lângă Popescu, 0-2!

După pauză elevii lui Adrian Baldovin au alergat pentru a reveni în joc, dar finalizarea a lăsat de cele mai multe ori de dorit. În minutul 50 Dumitru a centrat în fața porții, dar Coman nu a ajuns să trimită mingea cu capul înspre poartă. Două minute mai târziu Pascu a fost blocat la marginea careului, mingea a ajuns la Alin Radu, care a reluat imprecis, mult pe lângă poartă.

În minutul 58 Radu a șutat din nou, de data aceasta pe spațiul porții, fără probleme pentru portarul celor de la Borcea. În minutul 61, după un corner de pe dreapta al Chiscaniului, Alin radu a reluat cu capul însă mingea a lovit transversala și a revenit în teren, Agricola Borcea a declanșat contraatacul și Gâță a pătruns până în careu, lateral stânga, șutând puternic sub transversală, 0-3.

Neputința gazdelor s-a manifestat în continuare și Zaharia a șutat din colțul careului mult peste poartă. În minutul 69 Radu a executat o lovitură de colț, dar Coman nu a ajuns la mingepeste un minut Chihaia a șutat din nou de la distanță, însă nu a nimerit cadrul porții.

În minutul 88 Coman a șutat din colțul careului, însă peste poartă, dar în minutul 90+3 nu a mai ratat ținta și a marcat golul de onoare, cu un șut din interiorul careului, la colțul scurt, 1-3.

Sportul Chiscani: D. Popescu – g. Bălan, Pârlog (min. 79 I. Lupu), Lovin, B. Dumitru – V. Mihai (min. 46 M. Pascu), Adamache, Chihaia, M. Iordache (min. 46 M. Coman) – E. Moldoveanu (min. 42 Cl. Zaharia), A. Radu. Antrenor principal: Adrian Baldovin

Agricola Borcea: Vreme- Grigore (min. 89 Petrescu), Cristic, Nedelcu, Cazacu, Alecsandru, Spătaru (min. 76 Petcu), Zaina, Gâță, Burcea (min. 86 D. Stan), Moise (min. 81 Gh. Ilie). Antrenor Virgil Nițoi.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •