Sport

Sportul Chiscani nu confirmă acasă meciurile bune din deplasare

Sportul Chiscani nu confirmă acasă meciurile bune din deplasare

Sportul Chiscani nu a confirmat în meciul de pe teren propriu rezultatul excepțional obținut etapa trecută în deplasarea de la Cernavodă. Fără vârful Marius Coman, echipa antrenată de Adrian Baldovin a controlat jocul doar până în preajma careului oaspeților, care au ripostat pe două contraatacuri și au marcat pe erori ale fundașilor gazdelor.

În minutul 4 Mădălin Pascu a încercat să-l surprindă pe portarul Săndescu cu un șut cu boltă de la peste 25 de metri lateral dreapta, dar mingea a căzut pe plasa porții. În minutul 8 Zaharia a pătruns pe partea stângă în careu, dar a fost deposedat de fundașii de la Progresul Spartac.

În minutul 13 oaspeții au recuperat o minge și au atacat rapid pe dreapta, Apostol i-a pasat în centru lui Vlad, dar șutul acestuia de la 18 metri s-a dus peste poarta lui Popescu. În minutul 18, Militaru a primit o pasă pe partea dreaptă, acesta a trecut ușor de Pârlog și a intrat în careu, a șutat spre poartă, Popescu a respins în față, iar Marius Dițu a îndeplinit o simplă formalitate, trimițând în poarta goală de la 5-6 metri, 0-1.

În minutul 21 Moldoveanu a executat un corner de pe dreapta, portarul oaspeților a respins și mingea a ajuns iar la Moldoveanu, dar de data aceasta centrarea căpitanului de la Chiscani a fost reținută de Săndescu.

În kinutul 33 Militaru a câștigat o minge în jumătatea de teren a gazdelor și a pătruns spre poartă, dar a fost bolcat în momentul șutului și mingea a ieșit în corner. Un minut mai târziu Apostol a centrat în careu, dar lovitura de cap a lui Militaru a fost reținută de Popescu.

În minutul 35 Zaharia a centrat în careu de pe partea stângă, dar lovitura de cap a lui Preda a trimis mingea peste poartă și până la final nu s-a mai consemnat nici o fază periculoasă de poartă și scorul a rămas 0-1.

În primele minute din repriza a doua s-a jucat mai mult între cele două careuri, cu oaspeții atenți să nu lase culoare spre poarta lui Săndescu. În minutul 55 Moldoveanu a pătruns pe partea dreaptă, dar la centrarea sa nu se afla nici un coechipier. Un minut mai târziu Adamache a șutat de la circa 20 de metri, dar mingea s-a dus peste transversala porții oaspeților. În minutul 61 Moldoveanu i-a pasat la marginea careului lui Zaharia, dar acesta a fost blocat de Leafu, pe care atacantul de la Chiscani a încercat să-l dribleze. În minutul 65 Alin Radu a centrat în careul oaspeților, dar Eduard Radu a respins cu capul în corner.

În minutul 70 Donca a trecut ușor pe partea stângă de Mădălin Pascu și a centrat din apropierea liniei de fund a terenului, în fața porții, de unde Aportol a reluat în plasă de la 2 metri, 0-2.

Din minutul 73 oaspeții au rămas în 10 jucători, după ce Eduard Radu a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Bogdan Dumitru a executat lovitura liberă de pe partea dreaptă, dar portarul oaspeților a scos de sub transversală. În minutul 76, pe un contraatac, Preda l-a oprit prin fault la 25 de metri pe Militaru. Donca a executat lovitura liberă, pe lângă zid, dar și puțin pe lângă vinclul din dreapta lui Popescu.

În minutul 84 Chihaia a șutat spre poartă de la circa 22 de metri, dar Leahu a oprit mingea cu mâna și arbitrul a acordat lovitură liberă directă de la 16 metri. Bogdan Dumitru a executat, în colțul din dreapta portarului și a redus din handicap. Sportul Chiscani a sperat să obțină măcar un egal în ultimele minute, profitând de omul în plus. În minutul 90+1 Moldoveanu i-a pasat la marginea careului lui Chihaia, , dar acesta a fost blocat de Leafu în momentul șutului. În minutul 90+2 Alin Radu a șutat spre poartă, de la 10 metri, dar un fundaș al oaspeților a respins de pe linia porții. În minutul 90+3 Bogdan Dumitru a executat o lovitură liberă și a centrat la bara a doua, Moldoveanu a recentrat cu capul, dar nici un coechipier nu se afla pe fază să trimită spre poartă și Sportul Chiscani a înregistrat o nouă înfrângere pe teren propriu.

Sportul Chiscani a jucat în următoarea formulă: Popescu – M. Pascu, G. Preda, G. Pârlog (min. 30 B. Dumitru), M. Boga – G. Bălan (min. 55 M. Iordache), E. Moldoveanu, Șt. Adamache, Cl. Zaharia, A. Radu – V. Mihai (min. 46 G. Chihaia).

După 10 etape Sportul Chiscani a coborât pe locul 14, cu 5 puncte, iar etapa viitoare va juca în deplasare la SC Popești -Leordeni, ocupanta locului 4, cu 19 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •