Sport

Sportul Chiscani invinsa pe teren propriu dupa ce a condus cu 2-0

Sportul Chiscani invinsa pe teren propriu dupa ce a condus cu 2-0

Sportul Chiscani a pierdut întâlnirea de vineri după amiază, de pe teren propriu cu FC Voluntari 2, după ce a condus cu 2-0. Ilfovenii au profitat de jocul mai puțin inspirat al gazdelor pe final de meci și s-au impus cu 3-2. 

Echipa din Chiscani a început bine jocul și în minutul 4 au avut prima ocazie de a marca, dar mingea șutată de Vârlan a fost reținută de portarul Alexandru Dragomir în doi timpi. În minutul 7 Bălan a centrat în careu, iar Coman a reluat mingea, cu capul, pe lângă poartă.

În minutul 8 Sportul Chiscani a reușit să deschidă scorul prin Marius Coman. Atacantul brăilenilor a primit mingea la 20 metri de poartă și a șutat direct în vinclul porții apărate de Dragomir, 1-0.

Gazdele au dominat teritorial meciul și în continuare, dar următoarea ocazie a venit abia în minutul 42, când M. Iordache a șutat de la distanță, dar mingea a ocolit vinclul porții adverse.

În prima repriză, FC Voluntari 2, cu o echipă având media de vârstă de sub 20 de ani, s-a mulțumit să se apere și nu a trimis nicio minge pe spațiul porții apărate de Constandache.

Repriza secundă a început tot cu Sportul Chiscani în atac și în minutul 47 Vârlan a șutat de la 18 m însă Dragomir a fost la post.

În minutul 52 gazdele și-au majorat diferența după o fază spectaculoasă finalizată de Marius Coman. Cristian a recuperat mingea la marginea careului advers, i-a pasat lui Vârlan, care a retrimis-o, cu căcâiul, la Coman, iar atacantul gazdelor a șutat în plasă, făcând inutil plonjonul lui Dragomir.

Putea fi 3-0 în minutul 60, dar șutul lui Ionuț Cristian a lovit bara porții ilfovenilor.

Cum de cele mai multe ori ocaziile se răzbună, în minutul 63 FC Voluntari 2 a redus din diferență prin Tănase.

În minutul 74 Pârlog a trimis mingea în bară și gazdele au ratat șansa de a reface diferența de două goluri, iar în minutul 84 Vlad Gîță a restabilit egalitatea.

În minutul 87 mingea șutată de Iordache a fost scoasă de sub transversală de Dragomir, pentru ca în minutul 89 oaspeții să înscrie golul victoriei, prin Adelin Pârcălabu.

Sportul Chiscani: Constandache – Bălan, Preda, Pârlog, Boga – Vârlan (min. 70: Chihaia) – Iordache, Căldăraru (min. 63: Costache), Ndigwe (min. 54: Crăciun) – Coman (min. 66: Vlad Omer), I. Cristian.

Celelalte rezultate din etapa a 23-a din seria a II-a a Ligii a 3-a:

FCSB 2 – Victoria Traian 7-1 (5-0). 
Metalul Buzău – CSM Râmnicu Sărat 2-0 (1-0). Au marcat: Valentin Lungoci (3), Ionuţ Radu (63)
Delta Dobrogea Tulcea – Progresul Spartac 3-5 (1-2). Au marcat: Andrei Ioniţă (45+2 – pen.), Robert Pîslaru (74), Robert Enache (90), respectiv George Apostol (20), Ciprian Stanciu (30, 76, 82), Alexandru Nechita (58)Unirea Slobozia – Axiopolis Sport Cernavodă 2-1 (2-1). Au marcat: Mihăiţă Năstase (8), Adrian Gherasim (35), respectiv Ricardo Mihalache (30 – pen.)
ACSM Olteniţa – Agricola Borcea 2-0 (1-0). Au marcat: Andrei Moise (6), Ilie Dumitrescu (76)
Înainte Modelu – ASSCS Farul Constanţa 2-5 (2-2). Au marcat: Ionuţ Alexa (6), Cătălin Buliga (17), respectiv Claudiu Dragu (3 – pen., 62), Raphael Stănescu (30, 56), Vasile Şicu (80).

În urma acestor rezultate Sportul Chiscani a coborât pe locul 11, cu 15 puncte, iar etapa viitoare va juca în deplasare la Agricola Borcea, echipa clasată pe locul 12 cu 14 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •