Sport

Sportul Chiscani invinsa la Medgidia in prima etapa din Liga a 3-a

Sportul Chiscani invinsa la Medgidia in prima etapa din Liga a 3-a

Sportul Chiscani a debutat cu o înfrângere la limită în noul sezon al Ligii a 3-a. În prima etapă echipa antrenată de Adrian Baldovin a fost învinsă cu 1-0 (1-0) de nou promovata CS Medgidia, printr-un gol marcat de fostul jucător la Daciei Unirea Brăila, Alexandru Muscă.

Meciul a fost unul de o slabă factură tehnică, cu puține ocazii de gol de ambele părți. Prima ocazie mai importantă a brăilenilor s-a consumat în minutul 30, când Marius Coman a obținut o lovitură liberă la 22 de metri lateral dreapta, de poarta gazdelor. Iordache a executat direct pe poartă, dar portarul gazdelor a respins în corner.

În minutul 35 Pîrlog a comis un fault la 23 de metri de poarta lui Constantinescu, poziție centrală. Alexandru Muscă a executat peste zid și a trimis direct în poarta lui Constantinescu care a văzut târziu mingea și nu a putut să intervină. În rest un meci cu multe întreruperi, faulturi la mijlocul terenului și multe pase greșite, un meci mediocru de liga a 3-a.

În repriza a doua Sportul Chiscani a jucat un pic mai ofensiv, dar fără rezultat pe tabela de marcaj. În minutul 56 Alin radu și Moldoveanu s-au încurcat între ei în preajma careului de 6 metri, la o centrare de pe dreapta, și nu a reușit să trimită spre poartă. Gazdele au mai avut două lovituri libere periculoase, dar Popescu a fost la post.

În minutul 78 Moldoveanu a pătruns în careu pe partea stângă a atacului oaspeților, dar a șutat din unghi și portarul gazdelor a reținut. În minutul 84 Moldoveanu a pătruns în careu și a centrat în fața porții, de unde Bumbac a respins în corner, puțin pe lângă poarta propriului portar. În minutul 86 același Moldoveanu a executat o lovitură liberă de la 18 metri, poziție centrală, după un henț comis de un jucător al gazdelor, dar șutul său, care a trecut prin zid, a fost reținut de portar.

Sportul Chiscani a jucat în următoarea formulă: Constantinescu (min. 39 Popescu) – G. Bălan, Pîrlog, Preda, B. Dumitru – Moldoveanu. Lovin (min. 46 Andronache), Chihaia (min. 78 M. Pascu) – M. Iordache, M. Coman, A. Radu (min. 39 Mihai).

Etapa viitoare, Sportul Chiscani va juca pe teren propriu cu CSO Bragadiru.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •