Sport

Sportul Chiscani învinsă în minutele de prelungiri pe CS Afumați

Sportul Chiscani învinsă în minutele de prelungiri pe CS Afumați

Sportul Chiscani a fost la doar câteva secunde de obținerea unui rezultat de egalitate în meciul cu CS Afumați, ocupanta locului 2 în serie. O lipsă de concentrare pe faza de apărare în minutele de prelungiri l-a lăsat liber pe Răzvan Avram, care a marcat golul victoriei oaspeților. 

CS Afumați a deschis scorul după mai puțin de 30 de secunde de joc. Din 3-4 pase mingea a ajuns la Vârtej pe partea dreaptă, acest a centrat în fața porții și Răzvan Avram a reluat din 4 metri în poarta lui Popescu.

În minutul 8 Avram a executat un corner de pe partea dreaptă și a trimis în careu, dar Mugurel Dedu a reluat peste poartă. Un minut mai târziu, același Avram, cel mai bun jucător de pe teren în acest meci, a șutat de la 20 de metri puțin pe lângă poartă. În minutul 11 Moldoveanu a centrat de pe dreapta în careul oaspeților, iar Alin Radu din 7 metri a trimis cu capul la colțul lung, restabilind egalitatea.

În minutul 30 Alin Zaharia și Dedu au combinat până în preajma careului și ultimul a șutat de la 17 metri, poziție centrală, puțin peste poartă.

În minutul 38 Avram a centrat de pe dreapta și dedu a reluat cu capul pe lângă poarta lui Popescu. Un minut mai târziu Alin Radu a șutat de la 17 metri lateral, dar un fundaș al oaspeților a deviat în corner. Lovitura de la colț a rămas fără rezultat și oaspeții au declanșat un atac rapid. Dedu a primit o pasă în adâncime și Preda l-a faultat în careu, centralul indicând fără ezitare punctul cu var. Avram a executat lovitura de pedeapsă, în dreapta portarului, și și-a readus echipa în avantaj în minutul 42.

În repriza a doua Sportul Chiscani a început mai bine și în minutul 56 Alin Radu a pătruns în careu și a fost faultat de Ștefan Stancu. Arbitrul a dictat penalty pe care Moldoveanu l-a executat cu sânge rece și a egalat, 2-2.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ajQuY0wUpyU

Meciul a continuat sub semnul echilibrului, fără ocazii la cele două porți, până în ultimul sfert de oră. În minutul 75 Buduroi a scăpat pe partea stângă a atacului oaspeților și i-a pasat la marginea careului lui Mugurel Dedu, care a șutat pe colțul scurt, puțin pe lângă poartă. În minutul 84 Avram a executat o lovitură liberă de pe dreapta și a centrat în careu. Buduroi a reluat cu capul din 7-8 metri, dar mingea a izbit bara din stânga porții lui Popescu. Un minut mai târziu Victor Mihai a intrat în careul oaspeților pe partea stângă, dar a șutat în plasa laterală.

În minutul 90+2 Buduroi a avut o acțiune pe partea stângă, a centrat peste apărătorii Chiscaniului până la Răzvan Avram rămas nemarcat, iar jucătorul oaspeților a trimis în plasă.

Sportul Chiscani: D. Popescu – G. Bălan, G. Preda, M. Boga, S. Sima (min. 19 R. Cristea) – Șt. Adamache (min. 51 G. Honea), R. Enache (min. 60 M. Iordache), V. Mihai – Al. Negru (min. 76 Cl. Zaharia), Al. Radu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •