Sport

Sportul Chiscani invinsa de Inainte Modelu din doua faze fixe

Sportul Chiscani invinsa de Inainte Modelu din doua faze fixe

Sportul Chiscani a fost invinsă în minutele de prelungiri dictate de arbitru în meciul disputat vineri după amiază, pe teren propriu cu Înainte Modelu. Echipa din Chiscani venea după două victorii consecutive pe teren propriu și a sperat să lege a treia victorie pentru a ieși din zona retrogradării. Echipa din Călărași s-a dovedit a fi o echipă mult mai solidă decât precedentele adversare și a reușit să plece cu toate punctele de la Chiscani.

În prima repriză meciul a fost mai mult unul de angajament, între cele două careuri. Jucătorii pregătiți de Emmanuel Ndigwe au avut o primă mare ocazie de a deschide scorul în minutul 13, dar Marius Coman, scăpat singur cu portarul oaspeților a trimis minge apeste acesta, dar și pe lângă poartă.

În minutul 26 Cristian a executat un corner de pe partea stângă a ataculu gazdelor, iar Căldăraru a reluat din interiorul careului peste poartă. În minutul 38 Codrean a șutat din interiorul careului, dar mingea a fost deviată în corner.

În minutul 39 Dobre a executat o lovitură liberă de la 30 metri lateral dreapta, pe bara a doua, iar Constantin Clătinici a reluat din șase metri, la colțul lung, bară gol și echipa din Modelu a trecut la conducere, 0-1.

Un minut mai târziu I. Cristian a șutat de la 25 de metri, dar mingea a treut mult pe lângă poartă. În minutul 45+1 Constandache a scăpat o minge, care a ajuns la Gabriel Lazăr, însă șutul fostului jucător al Daciei Unirea Brăila s-a lovit de zidul fundașilor Sportului și faza s-a răcit, iar călărășenii au intrat la pauză în avantaj de un gol.

După pauză jocul a fost unul anost, fără faze de poartă în primele 10 minute. În minutul 55 Cristian a primit o pasă în careu, cu spatele la poartă, iar șutul său din întoarcere a trecut mult pe lângă. În minutul 60, la un contraatac al oaspeților, Clătinici i-a pasat în stânga lui M. Rădan, iar șutul acestuia a fost respins în față de Constandache și G. preda a trimis în corner.

În minutul 65 Preda și Clătinici s-au lovit cap în cap la mijlocul terenului și jocul a fost întrerupt timp de 7 minute, fiind neesară intervenția ambulanței pentru a-l salva pe fundașul brăilean.

În minutul 73 Ndigwe a trimis o pasă în careu, la întâlnire, dar portarul Plăcintă a fost mai rapid decât Vîrlan și a reținut din fața jucătorului de la Chiscani. În minutul 79 Gigel Costache a executat o lovitură liberă de la 30 de metri ușor lateral stânga. A trimis înalt în careu, în colțul careului de 6 metri, de unde Ndigwe a reluat cu capul și a trimis în plasa porții oaspeților, restabilind egalitatea.

În minutul 82 oaspeții au rămas în zece jucători, după ce Dobre a primit al doilea cartonaș galben pentru un ”duel cocoșesc” cu Vîrlan la mijlocul terenului.

Cu un om în plus gazdele au alergat după golul victoriei. În minutul 86 Marius Coman a scăpat pe partea stângă și după o cursă de 40 de metri a centrat în forță, dar G. Popică a respins în corner. În minutul 87 Cristian a șutat din interiorul careului, ușor lateral, dar mingea a trecut puțin peste poartă. În minutul 90+1 Sorin Techiu a șutat de la 14 metri lateral dreapta, mult pe lângă poartă. Un minut mai târziu Bălan a trimis o minge în careul oaspeților, dar Plăcintă a reușit să respingă în lateral și fundașii au îndepărtat pericolul. În minutul 90+4 Boga a șutat de la 17 metri, dar fără probleme pentru portarul oaspeților.

În minutul 90+5 oaspeții au avut o lovitură liberă de la 30 de metri. Ivașcu a trimis mingea în careu, nou intratul Ionuț Alexa, la prima atingere a balonului, a recentrat cu capul în fața porții, iar Constantin Clătinici, nemarcat, a reluat cu capul din 6 metri în plasa porții apărate de Constandache, 1-2. Gazdele au sperat măcar în golul egalizator în final de meci, dar oaspeții s-au baricadat în propriul teren și au tras de timp cât au putut, reușind să obțină un succes pe terenul de la Chiscani, deși au încheiat meciul cu un jucător mai puțin pe teren.

Sportul Chiscani: Constandache – Bălan, Pârlog, G. Preda (min. 67 G. Costache), Boga – M. Iordache, Căldăraru, Ndigwe (min. 87 S. Crăciun), Vîrlan – I. Cristian, M. Coman (min. 87 S. Techiu).

Înainte Modelu: Plăcintă – Diaconu, Popică, Lazăr, Ulmeanu, Codrean (min. 88 Radicof), C. Mihai, S. Dobre, Rădan (min. 83 Ivașcu), P. Radu (min. 90+4 Alexa), Clătinici.

Într-un alt meci jucat vineri în etapa a XVIII-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, FC Voluntari 2  a învins cu 7-1 (3-0) pe Delta Dobrogea Tulcea.

În urma acestui rezultat, Sportul Chiscani a rămas pe locul 12, cu 10 puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 12, Delta Dobrogea Tulcea, dar tulcenii au golaveraj mai bun și avantajul meciurilor directe.

Sâmbătă, 31 martie, de la ora 15.00, Victoria Traian va încerca să obțină primele puncte în Liga a 3-a în duelul de pe teren propriu cu CSM Rm. Sărat. Meciul va fi arbitrat la centru de Beldiman Răzvan din Galaţi, ajutat de arbitrii asistenți Iftode Florin din Târgu Bujor și Colniceanu Dorinel din Tulcea.

Beldiman a mai arbitrat la centru și meciul din tur cu FC Voluntari 2, pierdut de ehipa din Traian cu 0-7.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •