Sport

Sportul Chiscani eliminata din Cupa Romaniei

Sportul Chiscani eliminata din Cupa Romaniei
Sportul Chiscani eliminata din Cupa Romaniei
Sportul Chiscani eliminata din Cupa Romaniei

Sportul Chiscani a fost eliminată din Cupa României după un meci foarte slab în fața celor de la Sporting Liești. Echipa din Chiscani a arătat de parcă se afla la începutul pregătirilor, fără o viziune a jocului, ruptă total de la mijloc în sus. Oaspeții s-au impus, fără să forțeze prea mult, cu scorul de 3-1 (2-0).

Sporting Liești a deschis rapid scorul, brăileanul Marius Coman reușind să îl învingă pe portarul Tudor, în minutul 4, cu un șut din interiorul careului, după o centrare venită de pe partea dreaptă. Golul primit rapid parcă le-a turnat plumb în ghete jucătorilor de la Chiscani, care abia reușeau să treacă de centrul terenului. În minutul 16 Stancu a centrat în careu, iar Adamache a reluat cu capul spre poartă, însă Tudor a respins în corner. În minutul 25 Mihu a șutat de la 22 de metri, dar portarul Chiscaniului a respins în corner.

În minutul 32, la un corner executat de pe partea dreaptă de Bursuc, Manea nu a reușit să trimită din 6 metri în poartă, mingea trecând pe lângă bara porții lui Tudor. În minutul 37 a venit și golul al doilea al oaspeților. În urma unui corner de pe partea dreaptă Voicu a reluat din 7-8 metri, cu capul, în plasa porții lui Tudor.

Sportul Chiscani a avut primul șut pe spațiul porții în minutul 39 când Techiu a primit o pasă pe partea stângă și a șutat din colțul careului, însă portarul Vădeanu a reținut fără probleme. În minutul 43 Boga a centrat de pe partea dreaptă, însă Techiu și Claudiu Boariu nu au reușit să trimită mingea în poartă din 7-8 metri, la mingea trimisă cu călcâiul de ultimul Preda reușind să scoată din apropierea liniei porții și astfel scorul la pauză a rămas 2-0 pentru Sporting Liești.

După pauză echipa din Chiscani a intrat mai motivată pe teren, iar jucătorii s-au bătut mai mult pentru minge. În minutul 49 Chihaia a avut o pătrundere pe centru și a pasat în stânga pentru Liviu Boariu, dar șutul acestuia a fost blocat de apărătorii Lieștiului. În minutul 55 Techiu a pătruns pe partea stângă și a șutat din 4 metri lateral, însă portarul oaspeților a respins în față la Liviu Boariu, dar șutul acestuia a trecut pe lângă poartă. Un minut mai târziu Huțu a încercat o pătrundere, dar centrarea acestuia a fost reținută de Vădeanu. În minutul 57 oaspeții au ripostat prin Bursuc, dar șutul acestuia a fost reținut de Tudor.

În minutul 65, la o fază care nu anunța nimic, Blănaru a șutat din colțul din stânga al careului de 16 metri, la colțul scurt și a marcat pentru 3-0, un gol la care portarul tudor are o mare parte din vină. În minutul 67 Voicu a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 70, nouintratul Cană a reluat din 8-9 metri mingea cu capul, dar a nimerit bara și gazdele au scăpat de golul al patrulea.

Jucătorii Sportului Chiscani s-au trezit și au început să alerge măcar după golul de onoare. În minutul 73 Marius Moroianu, urcat în atac, a șutat din afara careului, însă mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 77 Boariu și-a încercat și el norocul cu un șut de la 25 de metri, dar mingea a trecut peste poarta adversă. În minutul 83 Zaharia a scăpat pe contraatac, dar a fost ajuns de Moroianu care l-a blocat și a trimis în corner. În minutul 88 Moroianu protejează bine o minge și îi pasează la 14 metri lui Sorin Techiu care reușește să-l învingă pe portarul oaspeților și să înscrie golul de onoare, stabilind totodată și rezultatul final, Sportul Chiscani – Sporting Liești 1-3 (0-2).

Sportul Chiscani: Tudor – Gașpar (min. 46 L. Boariu), Moroianu, Boga, Zărnescu (min. 26 G. Bordei) – G. Bălan, G. Costache, Cl. Boariu, I. Huțu – Chihaia (min. 67 M. Pascu), S. Techiu.

Sporting Liești: Vădeanu – Stancu, Voicu, Preda, Manea, Munchiu, Adamache, Bursuc, Zaharia, Mihu, Coman. După pauză au mai intrat: Blănaru, Filomon și Cană.

Pentru Sportul Chiscani urmează prima etapă a Ligii a 3-a, vineri, 25 august, de la ora 18.00, în deplasare la Olimpia Rm. Sărat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •