Sport

Sportul Chiscani a primit iar 4 goluri, dar a reusit si sa inscrie o data

Sportul Chiscani a primit iar 4 goluri, dar a reusit si sa inscrie o data
Sportul Chiscani a primit iar 4 goluri, dar a reusit si sa inscrie o data
Sportul Chiscani a primit iar 4 goluri, dar a reusit si sa inscrie o data

Sportul Chiscani a încasat vineri după amiază a treia înfrângere consecutivă în care au încasat 4 goluri. În meciul cu Delta Tulcea echipa din Chiscani a reușit să înscrie primul gol în acest sezon, într-un moment în care gazdele se aflau în inferioritate numerică, dar au pierdut cu 1-4.

Delta Tulcea a avut și ea un start de sezon slab, cu două înfrângeri la scor, iar în meciul cu Sportul Chiscani a vrut să mai îmbunătățească din handicapul negativ foarte mare. În minutul 1 Adelin Cristea a scăpat singur cu portarul Tudor, dar a șutat peste poartă.

În minutul 19, la o acțiune a echipei din Chiscani, Bogdan a finalizat cu un șut puțin pe lângă poartă.

În minutul 22 Delta Dobrogea Tulcea a deschis scorul prin Adelin Cristea.

În minutul 29 portarul Glăvana a degajat greșit, mingea a ajuns la Costache, dar aceasta nu a reușit să șuteze pe spațiul porții părăsite de portarul celor de Tulcea.

În minutul 34 Pîrlog a comis un fault în propriul careu și Silviu Moise a transformat lovitura de pedeapsă, 2-0. Un minut mai târziu Adelin Cristea a marcat din nou pentru Tulcea și a ridicat scorul la 3-0.

În minutul 48 gazdele și-au majorat avansul prin vârful de atac Adelin Cristea, prfitând din nou de lejeritatea cu care oaspeții s-au apărat.

În minutul 50 Chihaia și Bălan au scăpat singuri cu portarul gazdelor, dar primul a șutat în acesta. În minutul 58 Mirescu i-a pasat lui Huțu, dar acesta a șutat în transversală.

Din minutul 62 gazdele au rămas în zece oameni, Liviu Grigore fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

În minutul 76 Costache a șutat spre poarta gazdelor, dar portarul a scos de la colțul scurt. În minutul 87 Gigel Costache i-a pasat lui Daniel Mirescu, care a reușit să înscrie golul de onoare al celor de la Chiscani. Pe minutele de final Silviu Moise a șutat de la peste 30 de metri, dar mingea a lovit transversala și meciul s-a terminat cu victoria celor de la Delta Dobrogea Tulcea cu scorul de 4-1 (3-0).

Sportul Chiscani: Tudor – Bălan, Moroianu, Pîrlog (min. 40 G. Bordei), Boga (min. 40 M. Pascu) – Bogdan, Chihaia, L. Boariu (min. 57 D. Mirescu), I. Huțu – G. Costache, S. Techiu (min. 62 Vlad Omer).

Sportul Chiscani a rămas fără nici un punct după trei etape și cu un golaveraj de 1-12, iar în etapa a IV-a va juca vineri, 15 septembrie, de la ora 17.00, pe teren propriu cu Metalul Buzău.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •