Sport

Sportul Chiscani a demarat pregatirile pentru returul Ligii a 3-a

Sportul Chiscani a demarat pregatirile pentru returul Ligii a 3-a
Sportul Chiscani a demarat pregatirile pentru returul Ligii a 3-a
Sportul Chiscani a demarat pregatirile pentru returul Ligii a 3-a

Sportul Chiscani se află de vineri într-un cantonament montan de zece zile la Slănic Moldova. Echipa pregătită George Pascu încearcă să acumuleze în această iarnă energia necesară pentru a avea un retur mai bun și să-și realizeze obiectivul din primul sezon al Ligii a 3-a, evitarea retrogradării.

La acest cantonament participă următorii jucători: Tudor şi Turiac – portari, Claudiu Boariu, Mădulărea, I. Smeu, Pârlog, Zărnescu, Gigel Bordei (venit de la Dacia Unirea), Graur, I. Huţu, G. Costache, Bogdan, G. Chihaia, Chiriac, Gaşpar, Pană, S. Techiu, Emmanuel Ndigwe (fost jucător la CF Brăila), Valentin Mogoş (de la Victoria Traian), Daniel Mirescu (Stanriz Stancuța, jucător care a mai fost la Sportul Chiscani în anul în care echipa a promovat din Liga a 4-a).

Sportul Chiscani l-a mai transferat pe atacantul Dragoş Mucuţă, însă acesta a fost deja în cantonament cu Dacia Unirea şi va rămâne la Brăila urmând să se alăture lotului pregătit de Georgel Pascu, atunci când echipa Sportul Chiscani va încheia stagiul de pregătire de la Slănic Moldova.

Fără cele două achiziţii importante făcute în această iarnă, Emmanuel Ndigwe (menajat) şi Dragoș Mucuţă rămas la Brăila, Sportul Chiscani a câştigat vineri, 10 februarie, cu scorul de 1-0, amicalul susţinut cu CSM Moineşti, echipă din Liga a 4-a a județului Bacău. Unicul gol al partidei a fost înscris de D. Mirescu în minutul 62 după o acţiune la care a participat şi Gigel Bordei. În prima repriză poarta celor de la Moineşti a fost apărată de George Tudor, care a apărat un penalty executat de Huţu şi, de asemenea, a avut intervenţii foarte bune în situaţii de unu la unu cu Mirescu, Huţu şi Liviu Chiriac.

În meciul cu CSM Moinești, Sportul Chiscani a evoluat în următoarea formulă: Turiac (min. 60 G. Tudor) – Cl. Boariu (min. 60 Gaşpar), Pârlog, Mădulărea, Al. Zărnescu – Chiriac (min. 60 Bordei), G. Costache (min. 60 Graur), Bogdan, Huţu – Chihaia (min. 60 Pană) – Mirescu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •