Sport

Sportul Chiscani a condus la pauză în deplasarea de la Tunari, dar a pierdut la final cu 3-1

Sportul Chiscani a condus la pauză în deplasarea de la Tunari, dar a pierdut la final cu 3-1

Sportul Chiscani a avut o primă repriză bună în deplasarea de la Tunari și a condus la pauză cu 1-0. În repriza secundă gazdele au revenit și au marcat de trei ori. CS Tunari s-a impus cu 3-1 (0-1), iar Sportul Chiscani a conorât pe locul 13, cu 19 puncte.

Sportul Chiscani a jucat bine în prima repriză, iar în cea de a doua nu a mai ținut pasul cu echipa gazdă. Cu toate acestea, în repriza secundă elevii lui Adrian Baldovin au avut 3 ocazii mari de gol.

Prima șansă de a deschide scorul au avut-o cei de la Tunari, în minutul 19. Mitracu a șutat din careu și Preda a scos mingea de pe linia porții. Peste trei minute a fost rândul celor de la Sportul să treacă pe lângă deschiderea scorului. Pe un contraatac mingea a ajuns la Alin Radu care a șutat plasat, dar Petrișor a scos de la rădăcina barei, în corner.

Sportul Chiscani a deschis scorul în minutul 28. Moldoveanu a centrat din corner, iar Alin Radu a trimis mingea, cu capul, la vinclul colțului lung, 0-1.

Putea fi 1-1 în minutul 33, când Ghinea a rămas față în față cu Popescu, dar portarul oaspeților a avut o intervenție foarte bună.

În minutul 48 Mihai Ion a restabilit egalitatea după o gafă în lanț a apărătorilor echipei din Chiscani. În minutul 63 Moldoveanu a driblat tot cea i-a ieșit în cale, dar a vrut să mai facă un dribling în plus și a fost deposedat la doar 2-3 metri de poartă, de unul dintre apărătorii formației gazdă. Două minute mai târziu a fost rândul lui Alin Radu să pătrundă în careul gazdelor și să încerce un dribling în plus.

În minutul 69 George Ivan a marcat pentru 2-1, dar un minut mai târziu Sportul Chiscani putea egala. Mingea șutată de Alin Radu a trecut razant cu transversala porții gazdelor.

În minutul 80 Ivan a mai înscris o data și CS Tunari a câștigat cu 3-1 după ce au fost conduși la pauză.

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu, Preda, Boga, S. Sima (min. 60 Enache) – Chihaia (min. 86 Gavrilă), Honea – M. Iordache (min. 50 V. Mihai), E. Moldoveanu, A. Radu – Munteanu (min. 50 Negru).

În etapa a XXII-a Sportul Chiscani va juca marți, 9 aprilie, de la ora 17.00, pe teren propriu cu Unirea Slobozia, echipă clasată pe locul 2 în seria a II-a din Liga a 3-a.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •