Sport

Spectacol si goluri in a doua zi a Cupei Primaverii la fotbal in sala

Spectacol si goluri in a doua zi a Cupei Primaverii la fotbal in sala

Marți seara, Cupa Primăverii la fotbal în sală a continuat cu prima etapă din grupele B și D. Dacă în prima zi au fost meciuri mult mai echilibrate, în meciurile de marți s-au văzut diferențele dintre echipele care s-au confruntat, înregistrându-se scoruri fluviu. Competiția va continuat miercuri seara, când în Sala Polivalentă Danubius din Brăila se vor juca meciurile din etapa a II-a a grupelor A și C. 

Primul meci al zilei de marți a opus echipele de la Baza de Reparații Navale și Ronțăilă. Chiar dacă au deschis scorul în minutul 2 prin Mădălin Nicolau, cei de la Ronțăilă nu au reușit să facă mai mult și au pierdut cu 1-6. Echipa de la Baza de Reparații Navale a egalat în minutul 6 prin Gabi Gherghișan și au trecut în avantaj în minutul 15, după golul marcat de Mădălin Enache. Până la pauză aceștia au mai marcat de două ori prin Mădălin Gurău în minutul 17 și Enache în minutul 19 și la pauză au intrat în la scorul de 4-1. În minutul 22 Viorel Chirac, de la Ronțăilă, a fost eliminat și cei de la BRN au mai marcat de două ori pe final de meci, prin Robert Dunca în minutul 35 și Călin Baltă în minutul 37, stabilind scorul final, 6-1 pentru BRN.

Al doilea meci al serii a opus echipele Jandarmeriei și Inspectoratului Școlar. Meciul a fost un fel de joc ”șoarecele și pisica”, profesorii impunându-se cu 10-1 (4-0). Pentru echipa Inspectoratului Școlar Județean Brăila au marcat: Ionuț Micu în minutele 1, 24 și 24, Costin Dobrin în minutul 4, Marius Munteanu în minutul 9, Alexandru Naghi în minutul 18, Mihai Anghel în minutul 21 și Dragoș Mocanu în minutele 32, 36 și 38. Golul jandarmilor a fost marcat de Cătălin Lipan în minutul 23.

Al treilea meci a fost ceva mai echilibrat. Yazaki și Poliția au oferit un meci disputat, cu puține goluri, scorul la pauză fiind doar 1-0 pentru polițiști, prin golul marcat de Florin Oprescu în minutul 8. După pauză, în minutul 25, polițiștii și-au majorat diferența prin golul marcat de Dănuț Olteanu. Deși conduși cu 2-0 cei de la Yazaki nu au renunțat la luptă și au reușit să întoarcă rezultatul prin golurile marcate de Marius Marcu în minutul 27, Constantin Chiriac în minutul 31, Marius Ardeleanu în minutul 33 și Romeo Arghir în minutul 38.

Ultimul meci n-a avut istoric. Cei de la Penitenciare au câștigat cu 10-0 (2-0) partida cu cei de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate.

Miercuri, 21 martie, de la ora 17.00, se vor juca meciurile din etapa a II-a în grupele A și C, după următorul program:

17:00 TRANSMARIAN – ISU

17:55 VARD –  POL. de FRONTIERA

 18:50 ARMATA – ANAF

  19:45 PRICONS –  CARREFOUR

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •