Sport

Sezonul regulat s-a incheiat, dar lupta pentru suprematie in Liga a 4-a continua in play-off

Sezonul regulat s-a incheiat, dar lupta pentru suprematie in Liga a 4-a continua in play-off

Sâmbătă și duminică s-au jucat meciurile din ultima etapă a sezonului regulat din Liga a 4-a, etapă amânată săptămâna trecută din cauza timpului nefavorabil. Scorul etapei a XVIII-a a fost realizat de CS Făurei în meciul cu Dacia Unirea 2 Brăila, echipa fraților Nicoliță câștigând cu 9-1 meciul jucat pe terenul Chimia din stațiunea Lacu Sărat. ACS Comunal Cazasu s-a impus pe terenul din Vișani în derby-ul etapei și și-a consolidat locul 3 la finalul sezonului regulat. 

Rezultatele ultimei etape din sezonul regulat în Liga a 4-a:

Voința Șuțești – Dunărea Tichilești 5-2 (3-1). Au marcat: Cr. Ciocan (35), Crangă (38), Șerbănescu (43), Vizireanu (63), Neagu (79), respectiv Datcu (27) și Sfîrtoc (70). la juniori gazdele au câștigat cu 4-2.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Ianca 0-5 (0-1). Golurile echipei pregătite de Viorel Ciucașu au fost marcate de: Ad. postolea (24), C. Necoară (64, 68), A. crăciun (84) și Sroican (86). Echipa din Ianca a încheiat sezonul regulat pe primul loc, cu 45 de puncte și va intra în play-off cu 26 de puncte. La juniori echipa din Ianca și-a respectat blaonul de campioană în această ediție de campionat și s-a impus cu 13-0.

Voința Vișani – ACS Comunal Cazasu 1-3 (0-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 33, când Avramescu i-a trimis o pasă în adâncime lui Ionuţ Matei, iar acesta a şutat din colţul careului mare, la colţul lung. Voinţa Vişani a beneficiat de un penalty şi putea fi 1-1 la pauză, însă portarul Ionuţ Baicu a parat lovitura de pedeapsă executată de Georgel Pungă. În minutul 48 Sorin Butiseacă a restabilit egalitatea şi partida s-a relansat. În minutul 61 Ionuţ Matei a primit o pasă de la Pavelescu şi a adus din nou în avantaj formaţia vizitatoare, iar în minutul 76 a marcat al treilea său gol, stabilind scorul final și victoria echipei pregătite de Marian Samuilă. La juniori A1 Voința Vișani a câștigat cu 4-1.

Dacia Unirea 2 Brăila – CS Făurei 1-9 (0-6). CS Făurei a deschis scorul în minutul 3. Baicu a reluat din 9 metri cu capul, la colțul lung, mingea a lovit bara, iar portarul Brăilei în loc să încerce să prindă mingea a încercat să o îndepărteze de poartă, iar Baicu a insistat și a marcat. În minutul 20 la o acțiune pe partea stângă, Gheorghe Viorel a marcat pentru 2-0 cu un șut sub transversală de la 8-9 metri. În minutul 25 Stelian Nicoliță a marcat pentru 0-3 dintr-un penalty, cu un șut la vinclu. Tot S. nicoliță a marcat pentru 0-4, la un contraatac pornit din propria jumătate de teren și o combinație cu Gheorghe Viorel. În minutul 43 Ionuț Huțu a pornit o acțiune personală de la 35 de metri, a intrat în careu și a înscris pe lângă portarul Chirilă, la colțul lung, 0-5. În minutul 44, după un corner de pe dreapta, mingea a fost bâlbâită în careu și a ajuns la Moroianu, care din 4 metri a stabilit scorul primei reprize. În minutul 53 Ionuț Huțu a mărit avantajul oaspeților la o acțiune rapidă de atac, lobând mingea peste portarul Brăilei. În minutul 54 Huțu a trimis o minge în careu și Stelian Nicoliță a înscris din apropiere. În minutul 63 Tănase a majorat avantajul celor de la Făurei, reușind să înscrie din penalty. Golul de onoare al celor de la Dacia Unirea 2 Brăila a fost marcat de Bunea în minutul 70. La juniori Dacia Unirea 2 s-a impus cu 8-0.

Viitorul Însurăței – Gloria Movila Miresii 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Cătălin Gorcioaia în minutul 90+2. La juniori A1 echipa din Însurăței a învins cu 4-3.

La sfârșitul acestei săptămâni se vor juca meciurile din prima etapă din play-off:

CS Făurei – Voința Șuțești

ACS Comunal Cazasu – Voința Vișani

Viitorul Ianca stă.

Clasamentul cu care se va intra în play-off este: 1. Viitorul Ianca 23 puncte; 2. CS Făurei 21 p; 3. ACS Comunal Cazasu 20p; 4. Voința Vișani 18 p; 5. Voința Șuțești 17 p.

În play-out, prima etapă programează meciurile:

Viitorul Însurăței – Dacia Unirea 2 Brăila

Dunărea Tichilești – Gloria Movila Miresii

Pandurii Tudor Vladimirescu stă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •