Sport

”Set la zero” în derby-ul din Liga a 3-a dintre Sportul Chiscani și CS Făurei

”Set la zero” în derby-ul din Liga a 3-a dintre Sportul Chiscani și CS Făurei

Sportul Chiscani a reușit o victorie categorică în derby-ul județean cu CS Făurei, din ultima etapă a turului Ligii a 3-a. Echipa pregătită de Adrian Baldovin s-a impus cu un neverosimil 6-0 (2-0), după un meci în care oaspeții au atacat mai mult poarta gazdelor abia pe final de meci spre dezamăgirea celor câtorva zeci de suporteri veniți de la Făurei să îndure gerul pentru a fi alături de echipă. 

Nici nu a început bine meciul și în minutul 3 Marius Coman a primit o minge în careul celor de la Făurei și a șutat în dreapta lui Tudor, reușind să deschidă scorul. În minutul 6, lovitură liberă pentru CS Făurei, în prejma careului de 16 metri, lateral stânga, după un fault al lui Chihaia asupra lui Mocanu. Bănel Nicoliță a executat la bara a doua, dar Ndigwe nu a ajuns să lovească mingea și aceasta a ieșit în aut de poartă.

În minutul 9, Stelică Nicoliță a trecut de Preda, dar a șutat de la 18 metri mult pe lângă poartă. Apoi, în minutul 12 Pușcașu a șutat de la 18 metri, dar prea slab pentru a-l învinge pe Popescu. Un minut mai târziu Roată a preluat o minge și a trimis slab pe lângă bara din stânga portarului gazdelor. În minutul 14 Marius Coman a șutat de la 22 de metri, dar Tudor a respins în corner. În minutul 22 Boga l-a faultat pe Stelică Nicoliță la 20 de metri de poartă, lateral dreapta. Bănel Nicoliță a executat în zid, iar mingea a ieșit în cele din urmă în corner. Lovitura de la colț a fost executată de pe partea dreaptă de Percă a rămas fără rezultat.

În minutul 26, la o incursiune pe partea dreaptă a lui Alin Radu, dar mingea a ieșit în corner. Tot Alin radu a reluat apoi și după executarea cornerului, însă oaspeții au deviat în corner. Lovitura de colț de pe stânga executată de Zaharia a fost respinsă de Tudor, iar Făureiul a pornit pe contraatac, dar Coman a oprit prin fault contraatacul. În minutul 28 Coman a scăpat singur spre poarta Făureiului, dar șutul său de la 18 metri a fost reținut de Tudor. În minutul 34, contraatac Sportul Chiscani, combinație Coman cu Alin Radu, acesta din urmă i-a pasat primului în centrul careului de 16 metri, dar atacantul gazdelor a șutat slab în stânga portarului și Tudor a reținut.

În minutul 37 Bănel Nicoliță s-a accidentat la cot după o intervenție la un ataca al gazdelor și a fost nevoie de intervenția ambulanței. Bănel a urcat în ambulanță dar le-a spus celor de pe bancă să nu facă schimbarea pentru că vrea să revină pe teren. Cu un om mai puțin, CS Făurei a primit golul doi în minutul 45+2. Marius Coman a realizat dubla cu un șut de la 14 metri, după o pasă primită de la Mădălin Pascu, cu un șut în stânga portarului Tudor.

Stelică Nicoliță a fost faultat la 18 metri de Preda, în minutul 50. Lovitura liberă a fost executată de Andrei Pușcașu, dar a șutat în zid apoi mingea a ajuns la Lică care a pătruns în careu, dar mingea a ieșit în corner. În urma cornerului de pe stânga mingea a ajuns la Percă care a șutat din colțul careului de 16 metri, dar Popescu a boxat în față și gazdele au îndepărtat pericolul.

În minutul 53 Roată a pasat în dreapta la Mocanu, acesta a prelungit la Lică, dar centrarea acestuia nu a găsit nici un coechipier în careu.

În minutul 57 Bălan a primit o pasă la 18 metri de la Mădălin Pascu și a șutat în dreapta lui Tudor, 3-0 pentru Sportul Chiscani.

În minutul 63 gazdele au avut patru cornere consecutive de pe partea dreaptă, bătute de Bogdan Dumitru la prima bară, dar de fiecare dată gazdele au respins.

În minutul 66 Pușcașu a executat o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, dar Stelică Nicoliță a reluat din careu, cu capul, peste poartă.

În minutul 68, pe un atac rapid al gazdelor, Mădălin Pascu a centrat de pe dreapta, mingea a ajuns în careu la Zaharia și acesta l-a învins a patra oară pe Tudor, 4-0.

În minutul 77 Victor Mihai a majorat diferența. Zaharia a centrat de pe stânga și Mihai a reluat de la 14 metri în dreapta lui Tudor, 5-0.

În minutul 82 Perca a executat o lovitură liberă din colțul careului de 16 metri, dar Popescu a respins în față, mingea a ajuns la Roată care a șutat de la 16 metri, dar de data aceasta portarul oaspeților a reținut.

În minutul 88 Alin Radu a plecat din propriul teren pe partea dreaptă, a pasat în centru pentru Marin Iordache, care a avansat și de la 16 metri a șutat și l-a învins pentru a șasea oară pe portarul Făureiului.

Sportul Chiscani: D. Popescu – M. Pascu, G. Preda, M. Boga, B. Dumitru – G. Bălan (min. 71 V. Mihai), D. Lovin, G. Chihaia, Cl. Zaharia – A. Radu, M. Coman (min. 80 M. Iordache).

CS Făurei: G. Tudor – M. Mocanu, M. Băicoianu, B. Nicoliță (min. 46 L. Lică), A. Huțu (min. 60 G. Cloșcă) – D. percă, A. Pușcașu – F. Roată, E. Ndigwe, F. Ciucă (min. 88 G. Merțan) – S. Nicoliță.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •