Sport

”Set alb” pentru Victoria Traian in deplasarea de la SSC Farul Constanta

”Set alb” pentru Victoria Traian in deplasarea de la SSC Farul Constanta

Victoria Traian a fost victimă sigură în deplasarea de la Techirghiol, acolo unde au întâlnit lidera seriei a II-a din Liga a 3-a, SSC Farul Constanța. Meciul cu lidera clasamentului a contat pentru etapa a XVII-a, care a fost reprogramată după ce la data când trebuia să se dispute a fost cod portocaliu și s-au amânat toate meciurile. Constănțenii s-au impus cu 6-0 (2-0) într-un meci în care Victoria Traian nu a avut nici un șut pe spațiul porții. 

Echipa antrenată de Petre Grigoraș a deschis scorul după numai 35 de secunde de joc. Alpărean încearcă să salveze la mijlocul terenului o minge care ieșea în aut, dar Călințaru a profitat de efortul jucătorului de la Traian și a pornit pe contraatac. Călințaru a combinat cu Suciu și a pătruns până în preajma careului de unde a centrat în forță și Marian Tudorică a reluat cu capul de la 10 metri, în dreapta portarului Constantinescu.

În minutul 9 cei de la Traian au ajuns în preajma porții Farului, dar Voicu a șutat anemic de la circa 30 de metri, mult pe lângă poarta apărată de Neagu. În minutul 14 Zamfir îl deposedează la 25 de metri pe Boitaș și a pătruns în careu, dar a centrat în fundașul brăilean și mingea a ieșit în corner, chiar dacă gazdele au reclamat un henț în careu. În minutul 20 Tudorică a șutat de la 17 metri, dar Constantinescu a reușit să rețină de data asta.

În minutul 27 Zamfir a recuperat o minge la marginea careului, i-a pasat în spate lui Tudorică, care a trecut de Roșu și de Boitaș și a centrat în fața porții, de unde Călințaru a înscris pentru 2-0.

În minutul 40 Victoria Traian a avut o acțiune mai cursivă de atac și au ajuns în preajma careului constănțenilor, dar au fost deposedați prea ușor. În minutul 44 Suciu a centrat în careu, iar Zamfir a reluat cu capul pe lângă poartă.

La pauză scorul a fost 2-0, după o repriză în care gazdele au dominat copios, iar Victoria Traian s-a apărat cu toată echipă în jumătatea proprie de teren.

În repriza a doua gazdele au continuat să domine și în minutul 46 Zamfir a șutat din careu, dar Constantinescu a respins. În minutul 52 Stănescu i-a pasat în față lui Dragu, care a pasat la rândul său cu capul pentru Vasile Şicu, iar acesta a reluat din 14 metri, de lângă V. Popa, peste portar, 3-0. Stănescu și apoi Șicu au executat două lovituri libere cam din aceeași zonă, dar ambii au șutat pe lângă poartă. În minutul 62 Roșu a exeutat o lovitură liberă și a trimis mingea în careu, dar Diakite a respins în corner, primul corner pentru Victoria Traian. În același minut gazdele au pornit o acțiune rapidă, Stănescu l-a lansat pe Șicu, dar acesta a șutat peste poartă din 12 metri, singur cu portarul Constantinescu. În minutul 69 Pavel a fost faultat de Botea și Victoria Traian a obținut o lovitură liberă din preajma careului, lateral dreapta, iar Costel Roșu a executat direct, dar peste poartă.

În minutul 76 Dragu recuperează o minge la 30 de metri, combină cu Stănescu și înscrie de la 10 metri, nemarcat, 4-0. În minutul 82, la o nouă acțiune de atac prelungită a gazdelor, Stănescu a centrat de pe dreapta pe stânga, iar Cîrstocea a reluat spre poartă și Vasilică Popa a trimis mingea în propria poartă din 2 metri, 5-0.  În minutul 85 Al. Grigoraș a insistat la o minge și l-a deposedat pe Mocanu, apoi a centrat în centrul careului, iar Raphael Stănescu a reluat la colțul lung de la 12 metri, 6-0, care avea să fie și rezultatul final al unui meci dominat copios de SSC Farul Constanța.

Victoria Traian: D. Constantinescu (min. 79 N. Bălan) – Alpărean (min. 60 Leu), V. Popa, Boitaș, A. Toma (min. 26 G. Bordei) – C. Roșu, Bogoș, P. Ioan, M. Mocanu – Voicu (min. 46 Martinescu), Pavel.

SSC Farul Constanța: Neagu – Androne, Diakite, M. Botea, Iani – Șicu (min. 65 A. Cîrstovcea), I. Florea (min. 65 Al. Grigoraș), Suciu (min. 46 R. Stănescu), Călințaru (min. 46 Cl. Dragu)- Tudorică, C. Zamfir.

După 18 etape Victoria Traian a rămas fără nici un punct și cu un golaveraj de 9-80. În etapa următoare, Victoria Traian va juca pe teren propriu cu ocupanta locului secund din seria a II-a, Progresul Spartac București, vineri, 6 aprilie, de la ora 17.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •