Actualitate

Sanctiuni aplicate de Politia Locala, pentru tulburarea linistii publice si cersetorie

Sanctiuni aplicate de Politia Locala, pentru tulburarea linistii publice si cersetorie

În perioada 09 – 16 ianuarie 2018, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr.155/2010.

În perioada analizată poliţiştii locali care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Dispeceratului Monitorizare au surprins cu ajutorul camerelor de luat vederi două accidente rutiere fără victime. A fost anunțat imediat Serviciul Poliția Rutieră din cadrul Poliției Municipiului Brăila pentru luarea măsurilor ce se impun.

Au fost înaintate Poliției Municipiului Brăila – Biroul Rutier, I.P.J. Galați  – Serviciul Investigații Criminale, și I.P.J Brăila – Compartimentul Juridic imaginile stocate şi prelucrate în cazul a 4 investigaţii privind comiterea unor infracţiuni și contravenții pe raza municipiului Brăila.

Au fost constatate şi aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 600 lei, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Pentru refuzul unei persoane de a da relații pentru stabilirea identității sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliției, la cererea justificată a organelor de menținere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuțiilor de serviciu a fost depistat și sancționat contravențional, un bărbat în vârstă de 63 ani, din municipiul Galați, cu amendă în valoare de 200 lei pentru că a refuzat să se legitimeze la cererea justificată a polițiștilor locali în urma săvârșirii de către aceasta a unei contravenții prevăzute de H.C.L.M Brăila nr. 5.

În urma acțiunilor desfășurate pe linia depistării persoanelor care apelează la mila publicului şi a celor care vagabondează pe raza municipiului Brăila, au fost depistate 7 persoane. Dintre acestea au fost sancţionate contravenţional 4 persoane cu amendă în valoare totală de 400 lei. Celelalte persoane au fost îndepărtate din zonă, fiind în evidența Poliției Locale Brăila.

A. M., în vârstă de 47 ani, din Brăila, a fost sancționată cu amendă în valoare de 100 lei, fiind depistată pe Aleea Cutezătorilor, în dreptul magazinului „Profi” din cartierul Hipodrom, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil aptă de muncă.

M. Gh., în vârstă de 33 ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați a fost sancționat cu amendă în valoare de 100 lei, fiind depistat pe str. 1 Decembrie 1918, la intersecție cu str. Grivița apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil apt de muncă.

B. P., în vârstă de 37 ani, din orașul Însurăței, județul Brăila a fost amendat cu 100 lei, fiind depistat pe str. 1 Decembrie 1918, în parcarea supermarket-ului Carrefour, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil apt de muncă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •