Sport

Rezultatele si autorii golurilor in etapa a II-a din Liga a 4-a

Rezultatele si autorii golurilor in etapa a II-a din Liga a 4-a
Rezultatele si autorii golurilor in etapa a II-a din Liga a 4-a
Rezultatele si autorii golurilor in etapa a II-a din Liga a 4-a

La sfârșitul săptămânii trecute Liga a 4-a la fotbal a programat meciurile etapei a II-a, în care principalele favorite s-au impus. Viitorul Ianca a câştigat cu 1-0 în deplasarea de la Voinţa Şuţeşti, iar CS Făurei a trecut pe teren propriu de Pandurii Tudor Vladimirescu cu scorul de 7-1. Golgheterul etapei a fost Gheorghe Viorel de la Viitorul Însurăței, care a marcat 4 goluri pentru echipa sa în meciul cu Dacia Unirea Brăila 2. 

Voința Șițești – Viitorul Ianca 0-1 (0-0). Derby-ul etapei, de la Șuțești, a început cu o mare ratare a gazdelor în primul minut de joc. Atacantul formaţiei din Şuţeşti, fostul jucător al celor de la Victoria Traian în sezonul trecut Cristian Ciocan, a rămas singur cu portarul Jalbă, dar a trimis mingea pe lângă poartă. Gazdele au mai avut două şanse de a înscrie, dar poarta lui Jalbă a rămas neperforată. De partea cealaltă, Andrei Crăciun și Daniel Cazan au avut ocazii de a marca pentru echipa lui Viorel Ciucașu. Și în repriza secundă gazdele s-au apărat bine și le-au creat probleme celor de la Ianca, care au reușit să înscrie golul victoriei în minutul 80, când juniorul Mădălin Stoican, născut în anul 2001, intrat pe teren cu 6 minute în urmă, a trimis o minge cu boltă spre poarta adversă, portarul Ionel Sîrbu a apreciat greşit traiectoria mingei, iar aceasta a poposit în plasă, 0-1. În minutul 86 Sîrbu a gafat din nou. Acesta a degajat greşit mingea, care a ajuns la Cosmin Necoară însă fostul jucător al Daciei Unirea a şutat pe lângă poartă. Putea fi 2-0 pentru Viitorul Ianca în minutul 87, însă Daniel Cazan a trimis mingea în transversală.

Viitorul Ianca a jucat în următoarea formulă: D. Jalbă – A. Colniceanu (min. 72 Ghiviciu), C. Necoară, I. Smeu, V. Dobrin, N. Zăgan, Cr. Irimia, A. Crăciun, V. Ioniță, D. Cazan (min. 90 R. Sterpu), V. Durbacă (min. 75 M. Stoican). Antrenor principal: Viorel Ciucașu.

La juniori A1, Viitorul Ianca a câștigat cu 14-1!

Celelalte rezultate înregistrate în etapa a 2-a:

Comunal Cazasu – Dunărea Tichileşti 6-1 (2-0). Meciul s-a jucat joi 31 august, de la ora 18.00. Pentru echipa din Cazasu au marcat: Cotigă (42, 84), Mușătoiu (43), Avramescu (48, 57, 68). Golul oaspeților a fost marcat de Sfîrtoc în minutul 80. La juniori ACS Comunal cazasu a câștigat cu 5-3.

CS Făurei – Pandurii Tudor Vladimirescu 7-1 (3-0). CS Făurei și-a mai rotunjit golaverajul în lupta pentru șefia Ligii a 4-a pe care anul acesta o duce cu Viitorul Ianca. Mâță a deschis scorul în minutul 14, apoi Stelian Nicoliță a majorat diferența în minutul 20. În minutul 44 Iulian Bogoș a marcat pentru 3-0 și a stabilit scorul primelor 45 de minute ale meciului care s-a jucat pe terenul din Vișani. În repriza a doua, Șerbănescu a redus din handicap în minutul 48, dar echipa pregătită de Mihai Ciobanu a marcat apoi 4 goluri în interval de zece minute prin Novac în minutul 63, Stelian Nicoliță în minutele 65 și 67 și Grozea în minutul 72. La juniori echipa din Făurei a câștigat cu 3-1.

Antrenorul Mihai Ciobanu a folosit în acst meci următoarea formulă de echipă: A. Constantinescu (min. 69 Sfîrlea)- C. Grozea, C. Teleagă, D. Frățilă, M. Bosoi, M. Tudose, M. Mâță (min. 60 C. Bogdan), G. Novac, I. Bogoș 9min. 69 Nedelcu), S. Nicoliță, Ad. Moroșanu (min. 54 Cloșcă).

Gloria Movila Miresii – Voinţa Vişani 2-4 (0-0). După o primă repriză albă, în partea a doua s-au marcat 6 goluri. Pungă a deschis scorul în minutul 60, iar în minutul 61 Butiseacă a marcat pentru 0-2. Ștergărel a redus din handicap în minutul 79, iar în minutul 81 gazdele au egalat prin autogolul lui Aurel Nazîru. În minutul 89 Pungă a marcat din nou, iar în minutul 90+1 Butiseacă a realizat și el ”dubla” stabilind scorul final.  La juniori A1 gazdele au câștigat cu 3-2.

Viitorul Însurăţei – Dacia Unirea 2 Brăila 7-0 (4-0). Echipa din Însurăței a realizat scorul etapei cu cei de la Dacia Unirea Brăila 2. Au marcat: Tănase (13). Gheorghe Viorel (26, 30, 40, 79), Baicu (51) și Cireașă (66). La juniori A1 Dacia Unirea a câștigat cu 4-2.

După primele două etape, în fruntea clasamentului cu câte 6 puncte se află Viitorul Ianca, ACS Comunal Cazasu și CS Făurei, departajate de golaveraj.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •