ProBr

Rezultatele penultimei etape din sezonul regulat in Liga a 4-a

Rezultatele penultimei etape din sezonul regulat in Liga a 4-a
Rezultatele penultimei etape din sezonul regulat in Liga a 4-a
Rezultatele penultimei etape din sezonul regulat in Liga a 4-a

Sâmbătă, 15 aprilie, Liga a 4-a la fotbal a programat meciurile din etapa a XXI-a, penultima a sezonului regulat. Într-o etapă în care CS Făurei a stat, scorul etapei a fost realizat de Viitorul Însurăței, care a câștigat pe teren propriu cu scorul de 8-0 meciul cu Gloria Movila Miresii. Etapa dinaintea Paștelui a stabilit și echipele care vor juca în play-off și play-out, după ce Voința Vișani a pierdut în deplasarea de la Șuțești. În celelalte trei meciuri s-au impus oaspeții. Golgheterul etapei a fost Gheorghe Viorel de la Viitorul Însurăței, cu trei reușite.

La juniori A1, Dunărea Tichilești a remizat pe teren propriu în meciul cu Dacia Unirea 2 Brăila și a ratat șansa de a urca pe podium înaintea derby-ului din ultima etapă cu CS Făurei.

Rezultatele înregistrate în etapa a XXI-a din Liga a 4-a:

Dunărea Tichilești – Dacia Unirea 2 Brăila 1-2 (1-2). Gazdele au deschis scorul în minutul 11 prin autogolul lui Marius Boga. Elevii lui Vasile Darie au revenit și au marcat de două ori prin Puia, în minutele 27 și 37 și au reușit să obțină victoria pe terenul celor de la Tichilești. La juniori A1 meciul dintre cele două s-a terminat la egalitate, scor 4-4. 

Viitorul Însurăţei – Gloria Movila Miresii 8-0 (4-0). Au marcat: Gheorghe Viorel (27, 32, 34), Cheleș (41), Tănase (61, 70), Ion Valentin (80) și Moldoveanu (81). La juniori gazdele au câștigat cu 8-1. 

Victoria Cazasu – Victoria Traian 2-4 (1-1). Avramescu a deschis scorul pentru gazde, în minutul 2, însă echipa din Traian a egalat în minutul 10 prin Neagu. După pauză, în doar 8 minute echipa pregătită de Viorel ciucașu a marcat de trei ori prin Veber (63, 68) și Constandache (71) asigurându-și o nouă victorie în acest campionat. Gazdele n-au mai făcut decât să mai reducă din diferență prin golul marcat de Matei în minutul 80. La juniori oaspeții au câștigat cu 3-0.

Voinţa Şuţeşti – Voinţa Vişani 2-1 (1-0). Crangă a deschis scorul pentru gazde în minutul 43. În minutul 56 Cristea a restabilit egalitatea, dar Călin a marcat golul victoriei gazdelor în minutul 88. La juniori A1 Voința Șuțești a învins cu 12-2. 

Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Ianca 2-5 (0-2). Viitorul Ianca a încheiat sezonul regulat cu o victorie în deplasare prin golurile marcate de Toni (5, 89), Irimia (36), Crăciun (56, 88). Golurile gazdelor au fost înscrise de Andrieș (47) și Fătu (50). La juniori echipa din Ianca a câștigat cu 13-3.

CS Făurei se menține pe primul loc cu 55 de puncte, urmată de Victoria Traian cu 47 de puncte și Viitorul Ianca cu 32 de puncte. Pe celelalte trei locuri de play-off se află Victoria Cazasu, Voința Șuțești și Viitorul Însurăței.

La juniori A1, cu etapă înaintea finalului CS Făurei a rămas lider cu 45 de puncte, urmată de Dunărea tichilești cu 44 de puncte. cele două echipe se vor întâlni duminică, 23 aprilie, pe terenul din Vișani, într-un meci în care echipa din Făurei este gazdă.  

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •