Sport

Rezultatele inregistrate in ultima etapa din 2017 in Liga a 4-a

Rezultatele inregistrate in ultima etapa din 2017 in Liga a 4-a

La sfârșitul săptămânii trecute s-au disputat meciurile etapei a XVI-a din Liga a 4-a, ultima din acest an. Surpriza etapei a fost la Șuțești, unde gazdele au pierdut cu 0-1 meciul cu Pandurii Tudor Vladimirescu. Lidera clasamentului, Viitorul Ianca a făcut scorul etapei pe Municipal în confruntarea cu Dacia Unirea 2 Brăila, câștigat cu 5-0, în timp ce principala contracandidată la câștigarea campionatului, CS Făurei a învins cu 4-0 în deplasarea de la Movila Miresii. Ocupantă a locului 2 înaintea acestei etape, ACS Comunal Cazasu a pierdut la Însurăței cu 3-2, meci în care Gheorghe Viorel a marcat toate golurile celor de la Însurăței. Tot trei goluri a marcat și Vali Durbacă pentru Viitorul Ianca, cei doi fiind golgheterii etapei cu câte 3 reușite.

Rezultatele înregistrate în etapa a XVI-a din Liga a 4-a:

Voința Șuțești – Pandurii Tudor Vladimirescu 0-1 (0-1). Unicul gol al meciului a fost marcat de Emanuel Stan în minutul 44. La juniori A1 Pandurii au câștigat cu 8-3.

Voința Vișani – Dunărea Tichilești 4-2 (1-0). Au marcat: Butiseacă în minutele 26 și 80 și Georgel Pungă în minutele 60 și 65, respectiv Adrian Vrânceanu în minutele 74 și 81. La juniori oaspeții au câștigat cu 3-2.

Dacia Unirea 2 Brăila – Viitorul Ianca 0-5 (0-2). Viitorul a marcat greu primul gol, în minutul 35 prin Ionuț Smeu, iar în minutul 41 Daniel Cazan a majorat avantajul oaspeților stabilind scorul primei reprize.  După pauză, echipa pregătită de Viorel Ciucașu a mai marcat de 3 ori prin Vali Durbacă în minutele 49, 58 și 75. Meciul echipelor de juniori A1 se va juca în primăvară.

Viitorul Ianca a jucat în formula: Jalbă- Stroe, Ghiviciu, Stoican, Dobrin, Zăgan, Ioniță, Cazan, Durbacă, Smeu, Crăciun. Pe final de meci au mai intrat Sterpu și Burlacu.

Viitorul Însurăței – ACS Comunal Cazasu 3-2 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 13 prin Matei, dar Viitorul a egalat două minute mai târziu prin Gheorghe Viorel. În minutul 62 Gheorghe Viorel a adus echipa din Însurăței în avantaj, dar Avramescu a respabilit egalitatea în minutul 67. Golul victoriei gazdelor a fost marcat în minutul 90+3 tot de Gheorghe Viorel. Juniorii de la Cazasu au câștigat cu 6-1.

Gloria Movila Miresii – CS Făurei 0-4 (0-3). Echipa pregătită de Mihai Ciobanu s-a impus fără drept de apel prin golurile marcate de Stelian Nicoliță în minutul 6, Andrei Stroia în minutul 30, Adrian Moroșanu în minutul 44 și Dan Percă în minutul 67. Juniorii de la Movila Miresii au câștigat cu 4-3.

Gloria Movila Miresii: Baicu – Iorga (min. 63 Zainea), Golea, Zamfir, Ciupercă, Lipan, Munteanu, Mocanu, Ștergărel, Panțuru, Gorcioaia. Antrenor: Nicușor Anghel

CS Făurei: Constantinescu (min. 83 A. Nicoliță) – Stroia, Apostol, Teleagă, M. Bosoi, Al. Stancu, M. Tudose, M. Mâță, D. Percă, Ad. Moroșanu (min. 55 V. Cloșcă), S. Nicoliță. Antrenor: Mihai Ciobanu.

Viitorul Ianca este lider cu două etape înaintea încheierii sezonului regulat, cu 39 de puncte, fiind urmată de CS Făurei cu 36 de puncte, Voința Vișani cu 35 de puncte, ACS Comunal Cazasu cu 34 de puncte, Voința Șuțești cu 28 de puncte și Pandurii Tudor Vladimirescu cu 22 de puncte.

La juniori A1 Vitorul Ianca este deja campioană, având 45 de puncte din 15 meciuri. pe locul 2 se află ACS Comunal Cazasu cu 36 de puncte, Voința Vișani cu 29 de puncte, Dacia Unirea Brăila cu 28 de puncte și Dunărea Tichilești cu 25 de puncte.

Următoarea etapă, a XVII-a, va avea loc în primăvară.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •