Sport

Rezultatele înregistrate în etapa a XV-a din Liga a 4-a

Rezultatele înregistrate în etapa a XV-a din Liga a 4-a

Sâmbătă, 16 martie, s-au desfășurat meciurile din etapa a XV-a din Liga a 4-a. Viitorul Ianca s-a distanțat la 7 puncte de ocupanta locului secund, Victoria Traian, după ce a câștigat în deplasarea de la ACS Cazasu, în timp ce echipa din Traian s-a împiedicat din nou, pierzând deplasarea de la Șuțești.

Singura victorie a oaspeților în această etapă a fost a liderului, la Cazasu. Golgheterul etapei a fost Georgel Pungă, de la Voința Vișani, care a marcat toate cele 4 goluri ale echipei sale în meciul cu Viitorul Însurăței. În cele patru meciuri ale campionatului de juniori toate echipele vizitatoare au câștigat.

Rezultatele înregistrate în etapa a XV-a din Liga a 4-a:

ACS Comunal Cazasu – Viitorul Ianca 1-3 (0-1). Oaspeții au deschis scorul în ultimul minut al primei reprize prin fostul jucător de la Cazasu, Ionuț Matei. În minutul 52 Toader a restabilit egalitatea și se părea că meciul se îndreaptă spre o remiză. În minutul 86 Emmanuel Ndigwe a readus echipa din Ianca în avantaj, iar în minutul 90+2 Ionuț matei a stabilit rezultatul final. la juniori A1 Viitorul Ianca a câștigat cu 2-0 și s-a apropiat la un singur punct de adversara sa în clasament, având însă un meci mai puțin jucat.

ACS Comunal cazasu a jucat în formula: Turiac – Cotigă, Barbu, Piașu, S. Techiu, Pavelescu, Luchian, Gologan (min. 86 Datcu), Licitonschi, Toader, Banciu (min. 75 Mirescu)

Viitorul Ianca a jucat cu formula: Jalbă – Cazan, V. Ioniță, Stănciulescu, C. Necoară – I. Pană (min. 70 Ad. Postolea), Olenic, Dima, Ndigwe – M. Coman, I. Matei.

Voința Șuțești – Victoria Traian 2-1 (1-1). Au marcat: Ivan (autogol min. 44) și Adrian Crangă (57), respectiv Moroșan (10). la juniori A1 Victoria Traian a câștigat cu 5-0.

Voința Șuțești: Sîrbu – Custură, Tureac, G. Călin, M. Vizireanu, M. Călin, I. Bogoș (min. 90 M. Bosoi), I. Huțu, Ad. Crangă, Vlad Omer (min. 46 M. Enache), Ioan Șerbănescu.

Victoria Traian: Tunea – păduraru, N. Zăgan (min. 54 Păvălache), Ghețu, A. Huțu, P. Ioan, C. Roșu, C. Ciocan, G. Puia (min. 68 Furmuzachi), S. Moroșan (min. 68 Alin Ioan), L. Ivan.

Voința Vișani – Viitorul Însurăței 4-3 (2-0). Au marcat: Georgel Pungă (21, 33, 79, 89), respectiv Tănase (63, 86) și Iordache (90+2). La juniori A1 Viitorul Însurăței a câștigat cu 9-4!

AFC Urleasca – Pandurii Tudor Vladimirescu 3-0 (1-0). Au marcat: Cr. Pascu (32), S. Crăciun (68) și G. Tudor (77). La juniori A1 oaspeții au câștigat cu 2-0.

Viitorul Ianca conduce în clasamentul echipelor de seniori cu 37 de puncte în 13 meciuri jucate. Aceasta este urmată de Victoria Traian, cu 30 de puncte, din 14 meciuri jucate.

La juniori A1 ACS Comunal Cazasu este lider, cu 31 de puncte, din 14 meciuri, urmată de Viitorul Ianca, cu 30 de puncte, dar cu un meci mai puțin jucat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •