Sport

Rezultatele înregistrate în etapa a III-a din Liga a 4-a

Rezultatele înregistrate în etapa a III-a din Liga a 4-a

Liga a 4-a la fotbal a programat sâmbătă, 8 septembrie, meciurile etapei a III-a. Cum Victoria Șuțești a stat în această etapă, Viitorul Ianca este singura echipă cu trei victorii în tot atâtea meciuri. Scorul etapei a fost realizat de Victoria Traian în deplasarea de la Tichilești.

Rezultatele înregistrate în etapa a III-a din Liga a 4-a:

FC Urleasca – Voința Vișani 1-1 (0-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 34 prin Mușat, iar echipa din Urleasca a egalat în minutul 89. Din minutul 82 Voința Vișani a rămas cu un om mai puțin, Iulian Cristea văzând cartonașul roșu. La juniori A1oaspeții au câștigat cu 6-2.

ACS Comunal Cazasu – Viitorul Însurăței 4-1 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 10, însă cu un minut înaintea pauzei M. Gologan a restabilit egalitatea. După pauză gazdele au mai marcat de trei ori, prin Fl. luchian în minutul 53, M. Bolozan în minutul 60 și Vlad Omer în minutul 90+1. La juniori Cazasu s-a împus cu 5-0.

Dunărea Tichilești – Victoria Traian 0-6 (0-1). Gourile echipei pregătite de Puiu Antohi și Costel Roșu au fost marcate de: Buzatu (23), Puia (52, 76), I. Bogoș (60), Moroșanu (73) și Păvălache (78). meciul echipelor de juniori s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Viitorul Ianca – Pandurii Tudor Vladimirescu 3-1 (2-0). Ionuț Matei a deschis scorul în minutul 2, iar Victor Olenic a majorat diferența pentru echipa pregătită de Cosmin Necoară în minutul 34. Emanuel Stan a redus din handicap în minutul 54, dar în minutul 67 Ion Stănel și-a trimis mingea în propria poartă și echipa din Ianca a câștigat cu 3-1. Juniorii A1 de la Viitorul Ianca, campionii de anul trecut , au câștigat cu 8-2.

În clasamentul echipelor de seniori Viitorul Ianca este lider cu 9 puncte și golaveraj 9-2. Locul secund este ocupat de Voința Vișani, cu 7 puncte, iar pe locul 3 este Victoria Traian cu 6 puncte. Tot 6 puncte are și Voința Șuțești, dar aceștia au un meci mai puțin decât echipele de pe primele 3 locuri.

La juniori A1 tot Viitorul Ianca este lider, cu 9 puncte și golaveraj 38-2. Locul 2 este ocupat de Voința Vișani, cu 7 puncte, iar pe locul 3 se află ACS Comunal Cazasu cu 4 puncte.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •