Sport

Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a a Cupei Romaniei – faza judeteana

Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a a Cupei Romaniei – faza judeteana
Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a a Cupei Romaniei - faza judeteana
Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a a Cupei Romaniei – faza judeteana

Duminică, 5 martie, fotbalul mic și-a reluat activitatea cu meciurile din etapa a 3-a a fazei județene a Cupei României. Din cele 4 partide programate, doar una s-a încheiat în timpul regulamentar. În două meciuri învingătoarea a fost decisă după cele două reprize de prelungiri. Meciul de la Plopu a avut nevoie și de lovituri de departajare pentru a stabili echipa calificată mai departe în Cupa României.

Rezultatele înregistrate duminică în Cupa României:

Stanriz Stăncuța – Tricolorul Lanurile 2-4. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 2-2. Pentru Stăncuța au marcat: Dumitru (min. 29) și Oancea (min. 35). Pentru Tricolorul Lanurile au înscris: Moisescu în minutele 16, 42, 114 și Bobocea în minutul 105.

Victoria Traian II – Dinamo Măxineni 7-2 (3-2). Pentru echipa din Traian au înscris: Creangă (6), George Zăgan (16), Neluțu Zăgan (35), Ciocan (65, 70, 74) și Ștefan Veber (81). Pentru Dinamo Măxineni au înscris: Colgiu (42) și Cristian Vasilică (44).

Viitorul Cireșu – Voința Făurei Sat 3-5. După 90 de minute scorul a fost egal, 3-3. Pentru Viitorul Cireșu au marcat: Ciucă (9), Alexandru Popa (40) și Mihai Popa (61). Pentru Voința Făurei sat au înscris: Văceanu (7, 73, 102), Dumitru (21) și Călătoaie (116).

Voința Plopu – Voința Gîiseanca 5-6 după loviturile de la 11 metri. În timpul regulamentar scorul a fost 1-1, rezultat care s-a menținut și după cele două reprize de prelungiri. Gazdele au deschis scorul în minutul 31 prin Dinu. Pentru echipa din Găiseanca a marcat M. Leu în minutul 83. La loviturile de departajare au marcat pentru Voința Găiseanca: R. Barbu, S. Sterian, M. Mocanu, S. Moise, Fl. Bardaș. Pentru Voința Plopu la loviturile de departajare au marcat: Ursache, Cazan, Tudor și Tărcatu.

Optimile fazei județene a Cupei României, în care vor intra în competiție și echipele din Liga a 4-a, sunt programate pe 26 aprilie.

Sâmbătă și duminica viitoare sunt programate meciurile din etapa a 16-a a campionatului Ligii a 5-a, seriile I și a III-a. Seria a II-a se va relua pe 26 martie 2017.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •