Sport

Rezultatele fazei județene la ONSS liceu și Olimpiada gimnaziilor la șah

Rezultatele fazei județene la ONSS liceu și Olimpiada gimnaziilor la șah

Duminică, 24 martie 2019, la Colegiul Național “Ana Aslan” a avut loc faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – fete și băieți- nivel liceal și Olimpiada Gimnaziilor- pe echipe (mixt).

La O.N.S.S. șah- nivel liceal-fete, pe locul I s-a clasat Dimache Maria-Alexandra de la Colegul Național ”Gh. M. Murgoci”(profesor Florentin Cimpoae). pe locul al doilea s-a clasat colega sa, Matei Ana-Maria, iar locul al III-lea a fost ocupat de Surdu Maria – Valentina de la Liceul Pedagogic “D. P. Perpessicius” (profesor Bogdan – Mircea Grigore).

La O.N.S.S. șah – nivel liceal – băieți, pe locul I s-a clasat Coticeru Dragoș-Ionuț de la Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu” (profesor Doru Dewald). Locul al II-lea a fost ocupat de Rolea Florin Alexandru de la Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” (profesor Florentin Cimpoae). Locul al III-lea a fost ocupat de Vîlcu Cristian de la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” (profesor Cătălin Radu).

La Olimpiada Gimnaziilor de șah pe echipe, locul I a fost ocupat de echipa Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” (profesor Mariana Vrînceanu). Lotul echipei câștigătoare a fost format din elevii: Paiovici Andreea, Anghel Andrei, Crăciun Andrei și Asiminei Mihai. Pe locul al II-lea s-a clasat echipa de la Colegiul Național “Nicolae Bălcescu” (profesor Doru Dewald). Lotul echipei Colegiului ”Nicolae Bălcescu” a fost alcătuit din elevii: Stoian Ștefan, Rolea Maria, Gheorghe Mara, Danielescu Matei. Locul al III-lea la Olimpiada gimnaziilor la șah pe echipe a fost ocupat de Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” (profesor Cătălin Radu). Lotul echipei Liceului ”Nicolae Iorga” a fost format din elevii: Dumbravă Victor, Giugiuc Andrei, Vlad Andreea și Drăghici Laurian. Pe locul al IV-lea s-a clasat echipa Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul” ( profesor Ionela Datcu), formată din elevii: Nedelcu Teodor – Cosmin, Tudoroiu Răzvan – Cătălin, Poașcă Matei și Mocanu Andra – Mihaela.

Au mai participat echipe de la Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza” Brăila, Școala gimnazială Romanu, Școala gimnazială ”Mihail Sadoveanu”, Școala gimnazială “Mihu Dragomir”, Școala gimnazială Vădeni, Școala gimnazială “Dimitrie Cantemir”, Școala Gimnazială “George Coșbuc” și Liceul de Arte “Hariclea Darclee”

Această competiție s-a desfășurat pe parcursul a cinci ore, adunând la start aproximativ 80 de elevi din școlile și liceele brăilene. Țin să felicit toți elevii participanți, profesorii însoțitori și le urez mult succes atât învingătorilor la probele individuale cât și celor care au participat pe echipe. Le doresc mult succes la faza națională și să reprezinte cu mândrie județul Brăila. Vreau să mulțumesc și domnilor Lucian Jugaru, Iulian Preda și Aurel Spiță pentru ajutorul acordat în organizarea Olimpiadei Gimnaziilor și Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar”, a declarat Marian – Gabriel Babeș, inspector școlar de Educație Fizică și Sport.

Au fost acordate diplome și medalii din partea I.S.J. Brăila și D.J.S.T. Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •