ProBr

Rezultatele etapei a IV-a din Liga a 4-a la fotbal

Rezultatele etapei a IV-a din Liga a 4-a la fotbal
Sportul Chiscani defileaza in Liga a 4-a
Sportul Chiscani defileaza in Liga a 4-a

La sfârșitul săprămânii trecute, Liga a 4-a la fotbal a programat o nouă etapă, una în care gazdele au câștigat un singur joc. Echipele care au evoluat în deplasare au dovedit o poftă de gol remarcabilă, marcând 19 goluri, față de 13 ale gazdelor. Sportul Chiscani s-a instalat în fruntea clasamentului Ligii a 4-a de fotbal, fiind singura echipă cu maximum de puncte după patru etape, iar Dacia Unirea 2 Brăila a obținut un singur punct pe teren propriu în jocul cu Victoria Cazasu, cu un gol egalizator marcat în minutele de prelungire ale partidei. Golgeterul etapei a patra a fost Dobrică de la Voința Vișani, care a marcat trei goluri în meciul cu Voința Plopu. 

Rezultatele înregistrate în etapa a 4-a:
Dacia Unirea Brăila II – Victoria Cazasu 5-5 (1-3). Oaspeții au început în forță meciul de pe Municipalul brăilean și în minutul 13 conduceau cu 3-0, prin golurile marcate de Vlad (7, 13) și Cotigă (72). Până la pauză jucătorii antrenați de Vasile Darie n-au reușit decât să mai reducă din handicap prin golul marcat de Moroianu în minutul 43. Paul Ioan a marcat pentru 2-3 în minutul 58, apoi cei de la Cazasu s-au desprins din nou la două goluri, grație reușitei realizate de Ștergărel (64). Apoi în patru minute s-au marcat trei goluri, Istrate punctând în minutul 70 pentru 3-4, Cortigă înscriind în minutul 72 pentru 3-5, iar S. Techiu în minutul 73 pentru 4-5. Dacia unirea a alergat după egalare până la final, reușind să înscrie în minutul 90+2 prin Silviu Moise.  La juniori A1 rezultatul a fost omologat 0-3 datorită lipsei asistenței medicale la ora jocului.
Gloria Movila Miresii – Victoria Traian 1-3 (1-2). Pentru gazde a marcat Mocanu în minutul 43, iar pentru campioana județeană en-titre au marcat Ciocan (19), Bratosin (35) și Postolea (70). la juniori oaspeții au câștigat cu 2-0.
Viitorul Ianca – Pandurii Tudor Vladimirescu 1-1 (0-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 45+1 prin Tănase, iar gazdele au egalat în minutul 80 prin Iacob. Și meciul juniorilor A1 s-a terminat tot la egalitate, scor 2-2.
Viitorul Însurăţei – Sportul Chiscani 0-5 (0-2). Sportul Chișcani a obținut al patrulea succes consecutiv în acest campionat, fiind singura echipă cu maximum de puncte. Victoria echipei din Chișcani a fost obținută prin golurile marcate de Vali Durbacă (11, 64), Andrei Crăciun (34, 68) și Ionuț Huțu (82). La juniori gazdele au câștigat cu 3-1.
Voinţa Vişani – Voinţa Plopu 5-3 (1-2). Meciul de la Vișani a fost unul în care gazdele au reușit să revină după ce au fost conduse de două ori, 0-1 și 1-2, iar Dobrică a marcat trei goluri, în minutele 42,52 și 88. Celelalte două goluri ale celor de la Vișani au fost marcate de Buteseacă (47) și Puiu (66). golurile oaspeților au fost marcate de Georgian Călin (11), Jalbă (43) și M. Călin (79). La juniori au câștigat oaspeții cu 4-0.
Voinţa Şuţeşti – CS Făurei 1-2 (1-2). rezultatul meciului a fost decis în primele 20 de minute. gazdele au deschis scorul în minutul 2 prin Șerban, apoi cei de la Făurei au trecut în avantaj prin reușitele lui Ciurea din minutele 4 și 20. La juniori A1 meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

În clasamentul seniorilor pe primul loc se află Sportul Chiscani cu 12 puncte, urmată de Pandurii Tudor Vladimirescu cu 10 puncte, Victoria Traian și CS Făurei, ambele cu câte 9 puncte. Pe ultimele două locuri, fără nici o victorie după patru etape se află Voința Plopu cu 1 punct și Voința Șuțești fără nici un punct.

La juniori A1, Viitorul Însurăței și Victoria Traian conduc în clasament, având patru victorii din tot atâtea meciuri, urmate de Viitorul Ianca și Pandurii Tudor Vladimirescu, ambele cu câte 10 puncte, cele patru echipe fiind neînvinse în acest sezon competițional. Ultimele două locuri sunt ocupate de Gloria Movila Miresii și Dacia Unirea 2 Brăila, fără nici un punct.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •