Sport

Rezultatele etapei a III-a din Liga a 4-a

Rezultatele etapei a III-a din Liga a 4-a
Rezultatele etapei a III-a din Liga a 4-a
Rezultatele etapei a III-a din Liga a 4-a

Sâmbătă, 9 septembrie, Liga a 4-a brăileană la fotbal a programat meciurile etapei a III-a. Cele conci meciuri au oferit o ploaie de goluri, scorul etapei fiind realizat de CS Făurei în deplasarea de la Tichilești. Echipa pregătită de Mihai Ciobanu duce o luptă de la distanță cu Viitorul Ianca pentru câștigarea acestei ediții de campionat și accederea la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, iar prima confruntare directă va fi sâmbăta viitoare. 

Golgheterul etapei a III-a a fost Adrian Moroșanu de la CS Făurei, care a marcat 5 goluri pentru echipa sa în victoria cu 11-1 de pe terenul celor de la Tichilești. Viitorul Ianca a reușit să treacă de ACS Comunal Cazasu, după ce la începutul reprizei a doua a fost condusă pe teren propriu de aceștia. Pandurii Tudor Vladimirescu au câștigat detașat meciul cu Gloria Movla Miresii, trecându-și în cont prima victorie din acest sezon. În această etapă, în cele 5 partide, s-au marcat 39 de goluri, 19 în dreprul gazdelor și 20 în dreptul oaspeților, chiar dacă gazdele au câștigat trei meciuri și oaspeții pe celelalte două.

Rezultatele etapei a III-a din liga a 4-a la fotbal:

Dacia Unirea Brăila 2 – Voința Șuțești 0-6 (0-1). Au marcat: Custură (min. 2), Călin (55), Veber (68), Mușat (71) și Șerban (72, 79). La juniori A1, Dacia Unirea s-a impus cu 5-1.

Voința Vișani – Viitorul Însurăței 3-1 (1-0). Pentru gazde au marcat: Barbu (38), A. Radu (58) și Butiseacă (85). Golul oaspeților a fost marcat de Tănase în minutul 71. Juniorii A1 de la Vișani au câștigat cu 8-3.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Gloria Movila Miresii 8-0 (3-0). Au marcat: Goleanu (33), Petcu (35), Ion Șerbănescu (41), Andrei Șerbănescu (56, 63), Stan (69), Tănase (75) și Decu (78). Meciul echipelor de juniori se va juca miercuri, 13 septembrie, de la ora 17.00.

Dunărea Tichilești – CS Făurei 1-11 (1-3). Echipa din Tichilești a avut ghinionul să întâlnească în primele două jocuri pe teren propriu pe Viitorul Ianca și CS Făurei, principalele candidate la câștigarea campionatului, care nu i-au iertat pe aceștia și le-au administrat înfrângeri la 10 goluri diferență. Pentru CS Făurei au marcat: Adrian Moroșanu în minutele 8, 45, 50, 67, 90, Stelian Nicoliță în minutele 31, 49, 77, 86, Bogoș în minutul 75 din penalty și Andrei Stroia în minutul 88. La juniori A1 CS Făurei a câștigat cu 2-1.

Viitorul Ianca – ACS Comunal Cazasu 7-2 (1-1). Viitorul Ianca a deschis repede scorul prin Cosmin Necoară, în minutul 5. În ultimul minut al primei reprize, tânărul portar al gazdelor, Denis Jalbă, a încercat să-l fenteze pe Avramescu și atacantul oaspeților a interceptat mingea și a egalat. În minutul 2 al reprizei a doua, Daniel Cazan a început să dribleze în propriul careu și apoi a trimis mingea în fața porpriei porți de unde Toader a interceptat și a marcat, 1-2! Jucătorii antrenați de Viorel Ciucașu s-au trezit repede după cele două gafe și au marcat de 6 ori prin Durbacă în minutul 52, Andrei Crăciun în minutul 55, Necoară în minutul 62, Ion Stănel autogol în minutul 67, Sterpu în minutul 80 și Cristi Irimia în minutul 86. La juniori A1 Ianca a câștigat cu 6-0.

După trei etape, pe primele locuri se află CS Făurei și Viitorul Ianca, ambele cu câte 9 puncte, departajate de golaveraj. Dacia Unirea 2 Brăila și Dunărea Tichilești sunt singurele echipe fără nici un punct după trei etape.

În etapa a IV-a este programat derby-ul campionatului, între CS Făurei și Viitorul Ianca, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 13.00, pe terenul de la Vișani.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •