Sport

Rezultate bune înregistrate de atleții brăileni la concursurile organizate vineri și sâmbătă la București

Rezultate bune înregistrate de atleții brăileni la concursurile organizate vineri și sâmbătă la București

Sala de atletism “Ioan Soter” din București a găzduit vineri și sâmbătă, 22 și 23 ianuarie 2021, trei competiții: Etapa a doua a Campionatului Național în sală pentru seniori, tineret (U23) și juniori 1 (U20), Cupa RMA și Campionatul Municipal. La competiții au participat și atleți brăileni, care au obținut rezultate bune, în special în probele de garduri, specialitatea atletismului brăilean.

Brăileanca Iulia Banaga, legitimată acum la CSM Onești, unde este pregătită de brăileanul Daniel Iorga, s-a clasat pe locul 2 la tineret U23, în proba de 400 metri. În proba de 60 metri garduri, brăileanca s-a clasat pe locul 2 la seniori și pe locul 1 la tineret, cu timpul de 8.48 secunde.

Brăileanul Alexandru Iconaru, legitimat acum tot la CSM Onești, s-a clasat pe locul 3 la seniori, în proba de 60 m garduri și locul 2 la tineret U23.

Robert Hariga-Ștefan, legitimat la LPS Brăila/CSM Onești, pregătit de profesoara Sica Lazăr, s-a clasat pe locul 6 la seniori și locul 3 la tineret, în proba de 60 metri garduri, cu timpul de 8.44.

Cosmina Denisa Balaban, legitimată la LPS Brăila/CSM Onești, pregătită de Fănel Ionescu, a câștigat finala probei de 60 m plat, junioare U18, cu timpul de 7.92 secunde. Atleta a obținut locul 1 și la 60 m garduri, cu timpul de 8.73.

La 60 m plat băieți U18, Darius Techiu, legitimat la LPS Brăila/CSM Onești, s-a clasat pe locul 2, la osutime de secundă de învingător. Sportivul brăilean s-a clasat pe locul 1 la 60 m garduri U18, probă câștigată cu timpul de 8,11 secunde, în care a fost urmat de colegul său Lucian Sîmpetru. Ambii sportivi sunt pregătiți de profesorul Fănel Ionescu.

În proba de 60 m plat junioare U16, Andreea Bianca Mocanu, legitimată la LPS Brăila/CSM Onești, și pregătită de profesorul Florinel Ilie, s-a clasat pe primul loc, cu timpul de 7,86. Și în proba de 60 m garduri U16, Andreea Mocanu a trecut prima linia de sosire, cu timpul de 8.77 secunde.

În proba de 60 m garduri băieți U20, Alexandru Șendrea, de la CSM Brăila, unde este pregătit de Irina Roată, s-a clasat pe locul 1, cu timpul de 8.11, mai rapid cu o sutime de secundă față de Robert Mihăiță Simion, legitimat la LPS Brăila/CSM Onești, antrenoare Sica Lazăr.

La 60 m plat juniori U16, pe primele două locuri s-au clasat doi atleți legitimați la LPS Brăila/CSM Onești, Cosmin Pitulice și David Ghenosu, ambii de la grupa profesoarei Sica Lazăr.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •