ProBr

Replica buna a brailencelor in fata celor de la CSM Bucuresti

Replica buna a brailencelor in fata celor de la CSM Bucuresti
Replica buna a brailencelor in fata celor de la CSM Bucuresti
Replica buna a brailencelor in fata celor de la CSM Bucuresti

HC Dunărea Brăila și CSM București au jucat vineri seara, de la ora 17.00, în sala Polivalentă din București, primul meci de pregătire din cele două programate la acest sfârșit de săptămână. După un meci în care echipa antrenată de Sanda Soare a ținut echilibrul până pe final, CSM București s-a impus cu 32-27 (13-13).

Handbalistele de la HC Dunărea Brăila au demonstrat că sunt o echipă valoroasă în fața celor de la CSM București, o echipă în care s-a investit foarte mult în acest an, aducându-se jucătoare foarte valoroase, cu un palmares internațional deosebit.

Rezultatul nu reflectă realitatea din teren, pentru că am fost la egalitate sau la un gol în spatele lor până pe final, când au reușit să se desprindă. Nu m-a interesat rezultatul, mai ales că am avut un lot restrâns numeric și de data aceasta. Am făcut un joc bun, mai bun decât cele de la turneul de la Ploiești. Jocul a început să se lege foarte bine, atât pe apărare cât și pe atac, a declarat antrenoarea Sanda Soare.

Golurile echipei brăilene au fost marcate de: Ada Moldovan -7, Alina Czeczi -5, Alina Horjea -3, Gabriela Perianu -3, Adina Brot -2, Carmen Gheorghe -2, Raluca Irimia -2, Nicoleta Safta -1, Ramona Farcău -1 și Anastasia Boldyreva -1. Ada Moldovan, Gabriela Dobre și Alina Horjea au jucat toate cele 60 de minute, celelalte jucătoarea alternând minutele de pe teren cu cele de pe bancă.

Pentru CSM București cele mai multe goluri au fost marcate de Lineea –Marie Torstensson și Rodrigues câte 5 goluri, iar Oana Manea se pare că a suferit o accidentare.

HC Dunărea Brăila a evoluat și în acest meci tot cu un singur portar, Gabriela Mihaela Dobre, dar și ea cu o întindere la inghinali care n-a lăsat-o să apere la parametrii maximi. Elena Voicu s-a accidentat săptămâna aceasta la antrenamente, iar celălalt portar, Lăcrămioara Stan se află în perioada de recuperare după operația la ligamente. A fost primul meci al Anastasiei Boldyreva, care nu e refăcută total și nu a ajuns la ceea ce poate ea să joace. Nu au făcut deplasarea pentru această dublă cu CSM București nici Diana Axinte și ea aflată în perioada de recuperare după accidentare, Irina Tomuleanu, încă nerefăcută, dar nici Yulia Ganichkina, care are piciorul în ghips după o fractură la metatarsiene.

Sâmbătă, de la ora 12.00, tot în Polivalenta din București, CSM București și HC Dunărea Brăila se vor întâlni în cel de-al doilea joc amical.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •