Sport

Remiză albă pentru Sportul Chiscani în deplasarea de la Oltenița

Remiză albă pentru Sportul Chiscani în deplasarea de la Oltenița

Sportul Chiscani a obţinut o remiză fără goluri în deplasarea de la ACSM Olteniţa, după un meci cu două reprize distincte. Prima a fost controlată de echipa pregătită de Adrian Baldovin, iar cea de a doua a fost mai echilibrată, dar cu o posesie superioară a echipei gazdă. Rezultatul este unul foarte important, fiind obținut pe terenul uneia dintre echipele cu care echipa din Chiscani se bate pentru rămânerea în Liga a 3-a.

Sportul Chiscani a început bine partida de la Olteniţa. În minutul 3, Alin Radu i-a pasat lui Marius Coman, care a rămas singur cu portarul Manea însă a şutat slab. Echipa pregătită de Adrian Baldovin putea deschide din nou scorul în minutul 11, când Radu l-a deposedat de minge la mijlocul terenului pe Barbu, a plecat într-o incursiune personală, iar la marginea careului advers i-a pasat lui Coman care a trimis mingea prea slab pentru a-l învinge pe Manea.

ACSM Olteniţa a pus în pericol poarta echipei din Chiscani abia în minutul 21. Pe un contraatac, Dumitrescu a intrat în careu şi a şutat la colţul scurt, iar Popescu a respins mingea în lateral, până la Dorobanţu care a reluat peste transversală.

Finalul primei reprize a fost controlat de Sportul Chiscani care a mai irosit două şanse de a înscrie. Pârlog a trimis mingea, din lovitură liberă de la 27 de metri, puţin peste poartă, iar în minutul 39 mingea şutată de Zaharia a fost scoasă de sub transversală de portarul Manea.

La şase minute de la reluare, Sportul Chiscani a irosit o altă ocazie de a deschide scorul. V. Mihai l-a angajat în careul advers pe Marius Coman, dar jucătorul Chiscaniului a trimis mingea pe lângă portarul Manea, ieşit în întâmpinare, dar şi pe lângă poartă.

ACSM Olteniţa a ratat la rândul ei şansă de a deschide scorul, în minutul 60., prin Alin Turbatu. În minutul 63 G. Bălan a luat o acţiune pe cont propriu pe care a încheiat-o cu un şut de la 18 metri, dar mingea a trecut puțin peste poarta gazdelor.

Ultima ocazie a partidei a fost irosită de Turbatu, în minutul 81, iar partida s-a încheiat cu o remiză albă, în urma căreia Sportul Chiscani a acumulat 12 puncte, dar a coborât pe locul al 13-lea în clasament.

În acest meci antrenorul Adrian Baldovin a utilizat următoarea formulă de echipă: Popescu – M. Pascu, Lovin, Pârlog, Boga – Bălan, Chihaia, Zaharia – Mihai, Coman, A. Radu (min. 67: Iordache).

În ultima etapă a turului Ligii a 3-a la fotbal, Sportul Chiscani va primi replica celor de la CS Făurei, vineri, 30 noiembrie de la ora 14.00, pe terenul din Chiscani.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •