Sport

Remiza alba pentru Sportul Chiscani in deplasarea de la FCSB 2

Remiza alba pentru Sportul Chiscani in deplasarea de la FCSB 2

Sportul Chiscani a jucat vineri după amiază în deplasare, pe terenul de la Baza ARCOM, cu FCSB 2. Echipa brăileană venea după două înfrângeri și își dorea măcar un rezultat de egalitate pentru a se menține în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Luptând cu ambiție pentru fiecare mingie și cu o apărare organizată, Sportul Chiscani și-a atins obiectivul și a terminat la egalitate, scor 0-0. 

Gazdele au început în forță meciul și au dominat încă din primele minute, încercând să pună în pericol poarta apărată de Filip Ghighimoc. În minutul 3 Robert Ion a primit o pasă în partea dreaptă, a avansat până în careu și l-a întors pe Bălan, apoi a șutat la colțul scurt, dar portarul Chiscaniului a respins în corner. În minutul 5 Horsia a fost lansat pe partea stângă, dar centrarea sa a fost prinsă de Ghighimoc.

În minutul 10 Căldăraru i-a trimis o pasă în marginea careului lui Ndigwe care i-a pasat în dreapta lui I. Cristian, dar acesta încercat să continue cu o pasă cu călcâiul pentru M. Iordache și bucureștenii au recuperat. În minutul 18 G. Costache a executat rapid o lovitură liberă de la centrul terenului și l-a lansat pe Cristian, care a pătruns în careu dar a șutat mult în afara cadrului porții.

Gazdele au continuat să atace, dar s-au lovit de zidul brăilenilor care s-au apărat supraaglomerat. În minutul 29 Ndigwe i-a pus o minge cu capul lui vârlan la marginea careului, acesta a centrat puternic și portarul Andrei a respins până la 16 metri, unde Iordache s-a complicat să-și așeze mingea pentru șut și a fost deposedat.

În minutul 42 Dumitru a reluat din 8 metri, din foarfecă, peste poarta lui Ghighimoc. În minutul 43 Ndigwe a luat o minge de la centrul terenului și a pătruns spre careul gazdelor, a pasat în stânga lui Cristian, care a trimis cu boltă, pe colțul lung, însă portarul gazdelor a reușit să agațe mingea și să respingă în lateral. În minutul 45+1 Horsia i-a pasat în careu lui Dumitru, dar acesta a fost blocat de Pârlog și scorul la pauză a rămas 0-0.

repriza secundă a început în aceeași notă de dominare a celor de la FCSB 2, dar brăilenii au avut un portar în zi bună, care a respins foarte bine centrările în careu ale gazdelor. În minutul 54 Stoica a șutat de la 22 de metri, dar Ghighimoc a reținut și acest șut. În minutul 54 Cristian schimbă partea pentru Coman, dar centrarea acestuia a fost reținută de portarul gazdelor. În minutul 62 Csegoldi Otto a intrat în careu, dar a fost deposedat de Preda.

În minutul 70 Dinu a reluat cu capul de la 8 metri, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 76 Ciobanu a șutat de la 22 de metri, poziție centrală, dar peste poarta lui Ghighimoc. În minutul 77 Ardelean a încercat și el vigilența portarului brăilean cu un șut de la 17 metri, ușor lateral dreapta, dar Ghighimoc a fost la post. Un minut mai târziu Vârlan a trimis o pasă la întâlnie pentru Crăciun, dar portarul Andrei a ieșit și a reținut.

În minutul 79 Gavrilă a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, lateral stânga, direct pe poartă, la colțul scurt, însă Ghighimoc a respins în lateral. Mingea a ajuns la Prasacu, dar centrarea acestuia a fost blocată de Bălan, care a trimis în corner. Ardelean a executat cornerul, Ciobanu a reluat cu capul, dar Ghighimoc a ieșit și a reținut. În minutul 81 Gavrilă a șutat de la 30 de metri, dar nu l-a surprins pe portarul celor de la Chiscani. Ghighimoc a degajat puternic pentru Crăciun, dar Gavrilă a fost mai rapid și a trimis cu capul în brațele propriului portar. În minutul 90+4 Ciobanu a centrat de pe dreapta și Dinu a reluat cu capul pe lângă poartă, iar Sportul Chiscani a obținut un punct mare în deplasarea de la FCSB 2, după un joc în care apărarea a fost punctul forte.

FCSB 2: Andrei Cristian – Pham Huy, I. Dinu, Pacionel (min. 55 Prasacu), R. Gavrilă, Zamfir – Ov. Horsia (min. 66 Ciobanu), Robert Ion, Dumitru (min. 59 Csegoldi Otto) – Ianis Stoica, D. Toma Daniel (min. 85 Ardelean)

ACS Sportul Chiscani: Ghighimoc Filip – Bălan Georgian (min. 86 Pascu Mădălin), Boga Marius, Pârlog Georgian, Costache Gigel (min. 60 Dumitrana) – Căldăraru Cristian, Vârlan Octavian, Preda Gabriel,  Iordache Marian – Cristian Ionuț (min. 68 S. Crăciun), Ndigwe Emmanuel (min. 46 M. Coman)

În urma acestui rezultat Sportul Chiscani a urcat pe locul 12, cu 11 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •