Actualitate

Reluarea stagiunii la Teatrul Maria Filotti Braila

Reluarea stagiunii la Teatrul Maria Filotti Braila
Reluarea stagiunii la Teatrul Maria Filotti Braila
Reluarea stagiunii la Teatrul Maria Filotti Braila

Din această săptămână, Teatrul ”Maria Filotti” Brăila își reia reprezentațiile din stagiune, atât în municipiul Brăila, cât și în orașele apropiate. Debutul se adresează celor mici, care sunt așteptați miercuri, 27 ianuarie, la Sala Lyra, pentru a viziona îndrăgitul spectacol ”Bagheta magică”. Pe parcursul lunii februarie sunt programate, în cochetă sală Lyra, mai multe reprezentații cu acest spectacol și cu un alt titlu iubit de cei mici, ”Vaniușa cel viteaz”. Programarea acestor spectacole poate fi consultată pe site-ul teatrului, dar și la Agenția teatrală, unde pot fi aflate detalii despre rezervarea biletelor.
Tot în această săptămână Teatrul Maria Filotti lansează un interesant program de spectacole în deplasare, pentru ca trupa actoricească a Teatrului ”Maria Filotti” trebuie să fie în permanent contact cu publicul. Astfel, joi 28 ianuarie, de la ora 19.00, actorii brăileni vor prezenta la Teatrul ”Fani Tardini” din Galați, Premiera spectacolului ”Jacques și stăpânul său” de Milan Kundera, în regia lui Cristi Juncu. 
Această reprezentație va constitui o inedtită premieră locală, într-un spațiu profesionist, în prezența unui număr de 50 de devotați spectatori brăileni, cărora teatrul le asigură transport cu autocarul propriu.Reluarea stagiunii la Teatrul Maria Filotti Braila 1

”Jacques și stăpânul său”, un text modern, european, beneficiază de o lectură regizorală inteligentă, subtilă, dar și plină de comic, de o scenografie luxuriantă, prin costume și funcțională prin decoruri, realizată de Cristina Milea, și desigur impresionantă prin prestația actoricească, susținută cu strălucire de: Liviu Pintileasa, Ionuț Vișan, Mihaela Trofimov, Alin Florea, Silviu Debu, Adrian Ștefan, Narcisa Novac și Corina Borș. La fiecare reprezentație de la Galați Teatrul brăilean va asigura gratuit transportul pentru 50 de spectatori (pentru spectacolele susținute la Sala Mare a Teatrului ”Fani Tardini”, primilor 50 de spectatori care achiziționează bilete).

Iubitorii teatrului sunt așteptați să îi susțină pe actorii brăileni în această perioadă mai dificilă a instituției, până la mult dorita finalizare a reparației teatrului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •