Stil de viata Actualitate

Recomandari de weekend

Recomandari de weekend
Recomandari de weekend
Recomandari de weekend

 

Reporterii www.probraila.ro au decis ca, de acum înainte, pentru fiecare sfârşit de săptămână să vă prezinte filmele difuzate sâmbătă şi duminică la Cinematograful Cinema City, din incinta Promenada Mall. Printre cele mai aşteptate filme care vor fi difuzate în acest weekend vă amintim: Clopoţica şi zâna pirat, Noe 3D şi Tarzan -3D dublat.

În acest sfârşit de săptămână, la Cinematograful Cinema City, din incinta Promenada Mall vă puteţi delecta cu următoarele filme: 300 – Ascensiunea unui imperiu 3D; Adio, dar mai stau puţin; Captain America: Războinicul iernii 3D; Clopoţica şi zâna pirat 3D; Clopoţica şi zâna pirat; Divergent, Dl. Peabody şi Sherman – 3D; Grand Budapest Hotel; Hoţul de cărţi; Need for Speed: Începuturi; Noe – 3D; Non-Stop; Poveste de iarnă; Regatul de gheaţă – 3D; Rio 2 dublat – 3D; Rio 2 subtitrat – 3D; Sabotaj; Spune-mi ce ai făcut; Tarzan – 3D dublat.

The Pirate Fairy sau Clopoţica şi zâna pirat este un film de animaţie care durează 78 minute şi este regizat de Peggy Holmes. Clopoţica şi zâna pirat este cea mai nouă şi mai veselă aventură din lumea magică a zânelor Disney, „Clopoţica şi Zâna Pirat” se concentrează în jurul energicei şi ambiţioasei Zarina, una dintre zânele păstrătoare ale prafului magic albastru, care le ajută pe zâne să zboare. Când ideile ei îndrăzneţe îi provoacă încurcături, Zarina fură pulberea fermecată şi părăseşte Pixie Hollow, unindu-şi forţele cu piraţii din Skull Rock şi conducătorul lor, James, care va fi cunoscut curând drept Căpitanul Hook. Aflate în pericol de a nu mai putea zbura, Clopoţica şi prietenele ei zâne se hotărăsc să plece în călătorie, pentru a recupera atât praful preţios, cât şi pe Zarina.

Recomandari de weekend
Recomandari de weekend

Un alt film interesant, recomandat de critici este Noah. Un film de aventură, dramă şi fantezie care se întinde pe o durată de 140 de minute şi este regizat de Darren Aronofsky. În Noah joacă actori renumiţi precum: Jennifer Connelly, Russell Crowe, Emma Watson, Logan Lerman
Lumea lui Noah este o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare, iar aceasta nu mai rodeşte. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace alături de familia sa. Cu toate acestea, în fiecare noapte în visele sale apare un potop fără de sfârşit. Să fie semn că lumea se va sfârşi? Treptat, Noe înţelege despre Creator că are de gând să pedepsească omenirea şi să-i ucidă semenii până la unul. Doar Noe are şansa de a face viaţa să prospere pe faţa Pământului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •