Actualitate

Razii in municipiu si judet

Razii in municipiu si judet
Razii in municipiu si judet
Razii in municipiu si judet

Poliţiştii brăileni au acţionat, la acest sfârşit de săptămână, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, în special a celor săvârşite cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de linişte şi siguranţă publică.

În zilele de vineri şi sâmbătă, poliţiştii brăileni au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Poliţiştii au verificat 67 de unităţi cu profil discotecă şi cafe-bar, au legitimat 454 de persoane şi au controlat 323 de autovehicule oprite în trafic.

De asemenea, au fost constatate 3 infracţiuni şi 97 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de circa 28.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 71 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 7 conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, şi două la alte acte normative.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 6 permise de conducere, dintre care unul pentru consum alcool, două pentru nerespectarea culorilor semaforului electric. De asemenea polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare, dintre care două pentru lipsă RCA – asigurare obligatorie de răspundere civilă.

În seara de 11 martie, la ora 21:15, poliţişti de ordine publică şi de la acţiuni speciale au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Şoseaua Buzăului, din municipiul Brăila, în care se aflau 4 persoane.

Poliţiştii au verificat interiorul maşinii şi au găsit, în cotiera de pe banchetă, două boxuri metalice, care îi aparţineau conducătorului autoturismului.

Toate persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului, unde cercetările au fost preluate de poliţiştii de investigaţii criminale.

A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de port fără drept de obiecte periculoase, cele două boxuri fiind ridicate în vederea cercetărilor.

În noaptea de 11 spre 12 martie, la ora 00:20, poliţişti din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila, în urma unui control efectuat într-un autoturism ce afla în zona discotecii din localitatea Latinu, comuna Măxineni, au găsit în portbagaj un baston telescopic metalic.

Poliţiştii l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor şi deţinătorului maşinii i-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •