Actualitate

Razii de duminica efectuate in municipiu

Razii de duminica efectuate in municipiu
Razii de duminica efectuate in municipiu
Razii de duminica efectuate in municipiu

În cursul zilei de ieri şi azi-noapte, poliţiştii brăileni au efectuat acţiuni pe raza municipiului, cu scopul prevenirii faptelor antisociale şi menţinerii climatului de securitate şi linişte publică.

Cu această ocazie, au fost legitimate 128 de persoane, verificate 26 de societăţi comerciale şi oprite în trafic 141 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 60 de conducători auto.

Totodată, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni şi 61 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 15.630 de lei, dintre care 49 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 5 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 6 conform Legii 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, şi 1 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite,

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 6 permise de conducere şi retras 2 certificate de înmatriculare.

Duminică seara, la ora 19:10, poliţişti de ordine publică l-au oprit în trafic pe un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul pe Şoseaua Buzăului din municipiu. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în maşină un cuţit tip briceag, având lungimea totală de 25,5 cm.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru port fără drept de obiecte periculoase, cuţitul fiind ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Tot duminică, la ora 20:50, poliţiştii l-au oprit în trafic pe un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Brăila, care conducea autoturismul pe strada Şcolilor, la intersecţia cu strada Pietăţii.

Poliţiştii au găsit în portbagajul maşinii, pe timpul controlului efectuat, o crosă de golf, în lungime totală de 120 cm.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase. Crosa a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •