Ingrediente:
4 buc??i piept de pui;
1 fruct de papaya ;
200g frunze de spanac;
4 cepe verzi;
100g nuci acaju sau nuci braziliene, pr?jite ?i t?iate;
1/2 can? de iaurt natural;
2 linguri ulei de m?sline.
Marinata:
1 lingur? praf de curry;
zeama a dou? lime-uri;
1 lingur? miere;
1/4 can? ulei de m?sline;
sare de mare ?i piper.
Mod de preparare:
1. Preînc?lzi?i cuptorul la 180 grade. Combina?i ingredientele pentru marinat? ?i marina?i puiul pentru jum?tate de or?.
2. Pune?i puiul într-o tav? ?i da?i la cuptor pentru 10 minute sau pân? când se p?trunde. T?ia?i ?i pune?i deoparte.
3. Fierbe?i marinata r?mas? într-o oal? mic? pentru 1 minut. L?sa?i-o s? se r?ceasc? pu?in, apoi amesteca?i uleiul de m?sline.
4. Aranja?i frunzele de spanac, feliile de papaya ?i puiul pe o farfurie. Pres?ra?i ceapa verde ?i nucile, apoi turna?i dressingul.