Sport

Promovare cu emotii pentru CS Faurei

Promovare cu emotii pentru CS Faurei

CS Făurei a reușit promovarea în Liga a 3-a, dar nu fără mari emoții în partida retur, când echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați – campioana județului Galați, a condus cu 4-1 și mai aveau nevoie de un gol pentru a întoarce soarta promovării, dar au câștigat doar cu 4-3 (3-1).

După victoria la scor din manșa tur echipa din Făurei a tratat cu relaxare returul de la Făurei. De altfel în săptămâna premergătoare manșei retur echipa fraților Nicoliță s-a antrenat mai puțin și din cauza ploilor torențiale. Studenții gălățeni au fost la un pas să întoarcă soarta promovării în meciul retur disputat la Făurei, dar de la 1-4 în minutul 65 gazdele au reușit să mai înscrie de două ori până la finalul partidei și meciul s-a terminat cu 3-4 (1-3) iar CS Făurei a promovat.

CS Făurei a deschis scorul în minutul 23. Tudose a șutat spre poartă, mingea s-a lovit de un jucător al gălățenilor și a ajuns la Stelian Nicoliță, care a deschis scorul, 1-0 pentru CS Făurei, în ciuda protestelor oaspeților care au solicitat poziție de offsaid la atacantul gazdelor.

În minutul 32 gălățenii au restabilit egalitatea prin Constantin Chiciuc, iar în minutul 36 Adrian Grigoraș a adus echipa oaspete în avantaj, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. În minutul 39 gălățenii au majorat avantajul prin Constantin Chiciuc, care a stabilit astfel și scorul primei reprize, 3-1 pentru CS Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați.

Nici după pauză echipa din Făurei nu s-a dezmeticit și pe fondul dominării oaspeților în minutul 65 Gheorghiță Țuiu a majorat diferența în favoarea oaspeților, scor 1-4! La acest scor oaspeții au ratat golul promovării din situație singur cu portarul. Echipa gălățeană a marcat și un al cincilea gol în jocul de la Făurei, în primul minut de prelungiri al jocului, dar anulat de arbitri.

În minutul 72 Stelian Nicoliță a căzut în careul gălățenilor și centralul  Ovidiu Petru Oprea a dictat penalty, pe care Bănel Nicoliță l-a transformat și a redus din handicap. În minutul 90+3 Stelian Nicoliță a trimis o pasă în adâncime și Marius Moroianu a marcat pentru 3-4.

Pentru CS Făurei au jucat: G. Tudor (min. 89 Aurel Nicoliță) – Grozea, Moroianu, Al. Cotigă, A. Coman – Tudose, Baicu (min. 46 Viorel Gheorghe), Bănel Nicoliță, Marius Mâță, D. Percă – Stelian Nicoliță.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •