Economie Actualitate

Programul „Litoralul pentru toti” începe pe 5 mai. Vezi lista de preturi

Programul „Litoralul pentru toti” începe pe 5 mai. Vezi lista de preturi
Programul "Litoralul pentru toti" începe pe 5 mai. Vezi lista de preturi
Programul „Litoralul pentru toti” începe pe 5 mai. Vezi lista de preturi

 

„Litoralul pentru Toți”, ediția de primăvară 2014, va demara pe 5 mai și se va încheia pe 15 iunie, până în prezent fiind înscrise în program 38 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 5.408 de locuri pe serie.

Patronatele care au demarat programul estimează că locurile vor fi vândute în peste 70 de agenții din toată țara, ceea ce înseamnă că, la sfârșitul ediției de primăvară 2014 a programului, cel puțin 32.000 de turiști vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Zona Mamaia-Constanța: tarifele maximale pentru această ediție, pentru șase nopți de persoană, încep de la 205 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 235 lei la două stele, 265 lei la trei stele, 315 lei la un hotel de două stele cu mic dejun, 425 lei la trei stele cu mic dejun, 485 lei la patru stele cu mic dejun și 605 lei la cinci stele cu mic dejun, potrivit Agerpres.

La 3 stele, all inclusive, tarifele sunt de 765 de lei pentru cinci nopți de persoană, 875 de lei la 4 stele, iar pentru hotelurile de 5 stele trebuie să plătiți 985 lei pentru cinci nopți all inclusive.

Stațiunile din sudul litoralului – Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche: tarifele maximale pentru această ediție ajung până la 159 de lei la o stea, fără mic dejun, pentru șase nopți, 179 lei la două stele fără mic dejun, 199 lei la hotel de trei stele fără mic dejun, 269 lei la două stele cu mic dejun, 329 lei la trei stele cu mic dejun, 379 la patru stele cu mic dejun, 469 la cinci stele cu mic dejun, conform sursei citate.

Corina Martin, Președinte Asociația Litoral — Delta Dunării:

Programul „Litoralul pentru toți” se află la cea de-a 14-a ediție, ca program tradițional în care patronatele hoteliere și cel al agențiilor de turism și-au dat mâna în vederea atragerii turiștilor în perioada de extrasezon pe Litoralul Românesc, în condițiile în care nicio altă destinație externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă.

Lucia Nora Morariu, președinte ANAT:

„Litoralul pentru toți” a devenit unul dintre programele favorite ale publicului consumator de vacante în extrasezon datorită prețurilor extrem de atractive pe care le oferă. Agențiile de turism membre ale Asociației Naționale a Agențiilor de Turism susțin întotdeauna eforturile hotelierilor de a avea turiști în această perioadă. Speram că vremea să fie bună în cele șase săptămâni de program astfel încât un număr cât mai mare de români să se bucure de vacanțe frumoase pe Litoralul românesc.

Programul „Litoralul pentru toţi” este derulat de Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT).

 

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •