Sport

Primele transferuri oficiale la Dacia Unirea Braila

Primele transferuri oficiale la Dacia Unirea Braila

După trei meciuri de verificare, în care au testat mai mulți jucători, Dacia Unirea Brăila a început să parafeze primele transferuri pentru a forma lotul de jucători cu care va aborda campionatul 2018-2019 din Liga a 2-a. 

Astfel, va juca în noul sezon la Dacia Unirea Brăila mijlocașul Mihai Maxin, care joacă mijlocaș și este născut pe 24 martie 1996. Maxin a jucat în sezonul trecut la Pandurii Târgu Jiu. Un alt jucător care a semnat cu Dacia Unirea este Andrei Pleșa. Acesta este născut pe 22 august 1997 și evoluează pe postul de mijlocaș dreapta. A mai fost legitimat la Rapid București, Concordia Chiajna și Gaz Metan-Mediaș, la echipa a doua a acestora.

Un alt jucător care a semnat cu Dacia Unirea Brăila este fundașul stânga Darius Hâmpea, care  este născut pe 26 iulie 1995 și vine de la U Cluj, pentru care a jucat și în Liga a 2-a în sezonul 2015-2016. În sezonul trecut a fost împrumutat la Unirea Dej. De asemenea, antrenorul Gheorghe Barbu se va putea baza în sezonul următor pe francezul Claudio Anderson Merville, care a fost legitimat sezonul trecut în Franța, la clubul Tarbes Pyrenees, în National 3. Francezul, născut pe 10 septembrie 1993, a mai jucat la Academica Coimbra B (Portugalia). El poate juca fundaș central sau mijlocaș defensiv.

Raul Avram, născut pe 20 Iunie 1993, se va lupta pentru postul de titular în poarta Daciei Unirea cu Paul Botaș. Avram vine la Brăila de la Petrolul Ploiești, după ce a mai trecut pe la FC Botoșani și Știința Miroslava, unde a apărat în 8 meciuri din Liga a 2-a. Mădălin Calu, un produs al școlii de la Luceafărul Brăila, va juca în campionatul 2018-2019 pentru Dacia Unirea Brăila. Acesta a trecut și pe la juniorii de la Academia Gheorghe Hagi, iar ultima dată a jucat la echipa a doua a celor de la Concordia Chiajna. Născut pe 14 Iulie 2000, Mădălin Calu joacă pe postul de mijlocaș dreapta.

Norris Ichim, este născut pe 16 mai 1998 și evoluează pe postul de fundaș central sau mijlocaș defensiv și va juca în sezonul următor la Dacia Unirea, după ce a fost în lotul celor de la CSMS Iași, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la CFR Pașcani. Chiar dacă s-a accidentat ușor la ultimul amical, Gabriel Coți a semnat cu Dacia Unirea și va acoperi postul de mijlocaș central. Născut pe 9 mai 1997, Coți a jucat la FC Zalău, iar în campionatul trecut a jucat pentru echipa a doua de la CFR Cluj, unde l-a avut ca antrenor pe Gheorghe Barbu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •