Actualitate

”Premiati” de Politia Locala pentru oprirea pe interzis

”Premiati” de Politia Locala pentru oprirea pe interzis

În perioada 17 – 24 ianuarie 2018, s-a acţionat zilnic cu un efectiv de 8 poliţişti locali pentru fluidizarea traficului rutier şi traversarea carosabilului în condiţii de siguranţă a elevilor în următoarele zone: Şcoala Gimnazială „Ion Creangă”, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu”, Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu” şi Colegiul Naţional „Gh.M.Murgoci”.

Pe lângă activităţile preventive poliţiştii locali rutieri au aplicat un număr de 84 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.435 lei şi au fost aplicate un număr de 140 puncte. Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, au fost aplicate un număr de 70 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.165 lei şi au fost aplicate un număr de 140 puncte penalizare.

Printre cei sancționați cu amenzi în valoare de câte 290 lei și două puncte penalizare, pentru că au oprit în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis” sau în zona trecerilor de pietoni, se numără:

R. S.-C., în vârstă de 25 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău care a circulat cu autovehiculul marca Peugeot pe Calea Călărașilor dinspre str. Justiției către str. Pensionatului şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

B. L.-G., în vârstă de 64 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Opel pe Calea Călărașilor dinspre str. Danubiului către str. Rubinelor şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

A. B.-A., în vârstă de 38 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Mitsubishi pe Calea Galați dinspre str. I. L. Caragiale către str. Nicolae Bălcescu şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă”;

P. M.-G., în vârstă de 41ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Opel pe Bd. Dorobanților dinspre Calea Călărașilor către str. Mioriței şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

D. V., în vârstă de 26 ani, din Brăila în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Mercedes-Benz în Piața Traian dinspre str. Hepites către Calea Călărașilor şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată în dreptul băncii BRD.

C. A., în vârstă de 61 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor dinspre str. Ana Aslan către str. Școlilor şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str. Școlilor.

G. I., în vârstă de 50 ani, din Galați, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Opel pe Bd. Dorobanților dinspre str. Școlilor către str. Albinei şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de trecerea pentru pietoni situată la intersecția Bd. Dorobanților cu str. Albinei.

E. Șt., în vârstă de 34 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Renault pe str. Unirii dinspre str. Școlilor către Calea Călărașilor şi a oprit voluntar pe colțul intersecției str. Unirii cu Calea Călărașilor.

P. L., în vârstă de 50 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Mercedes pe str. G-ral E. Grigorescu dinspre Bd. Dorobanților către str. Roșiorilor şi a oprit voluntar în zona de preselecție a intersecției str. G-ral E. Grigorescu cu Bd. Dorobanților.

A. I., în vârstă de 64 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Renault pe Bd. Dorobanților dinspre str. 1 Decembrie 1918 către str. Dianei şi a oprit voluntar pe colțul intersecției dintre Bd. Dorobanților cu str. 1 Decembrie 1918.

N.-V. C., în vârstă de 61ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe str.G.ral E. Grigorescu dinspre str. I. C. Brătianu către str. Siretului şi a oprit voluntar pe colțul intersecției str. G-ral E. Grigorescu cu str. Siretului.

S. D., în vârstă de 24 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca BMW pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Independenței către Bd. Al. I. Cuza şi a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport în comun.

G. R., în vârstă de 29 ani, din Brăila, în calitate de conducător al autovehiculului marca Skoda pe str. Siretului, în dreptul Gării C.F.R. Călători, a oprit voluntar vehiculul pe spațiul interzis circulației, marcat prin linii paralele, înconjurate cu o linie de contur.

L. G.-D., în vârstă de 50 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe str. Ana Aslan dinspre str. Bastionului către str. Școlilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Ch. T., în vârstă de 55 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe str. Ana Aslan dinspre str. Bastionului către str. Școlilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

N. C., în vârstă de 46 ani, din Brăila, în calitate de conducător de auto marca Ford pe str. Roșiorilor dinspre str. Dianei către str. 1 Decembrie 1918, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •