ProBr

Pregatiri intense pentru meciul Dacia Unirea Braila – Dinamo Bucuresti

Pregatiri intense pentru meciul Dacia Unirea Braila – Dinamo Bucuresti
Pregatiri intense pentru meciul Dacia Unirea Braila - Dinamo Bucuresti
Pregatiri intense pentru meciul Dacia Unirea Braila – Dinamo Bucuresti

Peste 60 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Brăila vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la partida de fotbal dintre Dacia Unirea Brăila şi Dinamo Bucureşti, ce se va desfăşura joi, 24 septembrie, pe stadionul Municipal din Brăila, începând cu ora 16.30. Prețul biletelor de intrare este de 10 lei. 

Joi după amiază, stadionul Municipal din Brăila va găzdui cel mai important eveniment fotbalistic al anului 2015, meciul din șaisprezecimile Cupei României pe care Dacia Unirea Brăila îl va disputa cu Dinamo București.  Muncitori de la Direcţiei de Administrare şi Gospodărire Locală a Primariei (DAGL) și de la RER muncesc în aceste zile la amenajarea stadionului pentru acest meci important. Până la ora meciului la tribuna a 2-ase vor mai monta 300 de scaune noi, și va fi curățată iarba de la cele două peluze. De asemenea, s-au voruit tunelele de acces de la vestiare și se va reface o parte a reţelei de apă.

Jandarmeria Brăila recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pentru a se evita aglomerările de persoane de la porţile de acces şi întârzierea intrării în arena sportivă, jandarmii brăileni recomandă ca spectatorii să vină din timp la stadion, accesul fiind permis începând cu ora 14.30.

Dispozitivul de control-acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a suporterilor este asigurat de lucrătorii firmei de pază şi protecţie contractată de organizator.

Poliţiştii brăileni, aflaţi în dispozitiv, vor supraveghea şi coordona circulaţia rutieră în zona arenei sportive.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, materiale pirotehnice, băuturi alcoolice, recipiente sau corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

În ultima etapă din Liga a 2-a Dacia Unirea Brăila a câștigat în deplasare la ACS Berceni cu 3-1, iar Dinamo București a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de Liga 1 cu FC Botoșani.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •