• Contact
luni, 16, iunie 2025
No Result
View All Result
ProBraila
28 °c
Ro
29 ° S
29 ° D
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
No Result
View All Result
ProBraila
Home Lifestyle

Prajitura cu alune si crema

10/02/2013
in Lifestyle
Timp de citire:2 mins read
A A
0
PRAJJITURA CU ALUNE SI CREMA
0
Distribuiri
1
Vizualizări
Share on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

PRAJJITURA CU ALUNE SI CREMA

Ingrediente blat:

ArticoleSimilare

Suspectul care a violat fata de 14 ani arestat preventiv pentru 30 de zile

Nici o zi fara furturi din supermarketuri

Fara permis, a intrat cu mopedul intr-un cap de podet

6 ou?

150 g zah?r

60 g alune m?cinate

40 g f?in?

10 g cacao

1 linguri?? praf de copt

Ingrediente crem?:

350 ml fri?c?

2 ciocolate cu alune

1 ciocolat? neagr? cu 70 % cacao

100 g alune pr?jite ?i zdrobite

 

Mod de preparare:

Albu?urile se bat spum? cu un praf de sare; g?lbenu?urile se freac? cu zah?rul pân? devin cremoase.

F?ina se amestec? cu cacao, alunele pr?jite ?i m?cinate ?i praful de copt.

In spuma de albu?uri se adaug? crema de g?lbenu?uri,  apoi câte o lingur? din amestecul de f?in?,  amestecând u?or pân? la integrarea complet? a acesteia.

Compozi?ia se împarte în dou?. Se vor coace dou? blaturi în tava de 25/26 cm tapetat?. Dup? p?rerea mea este mai u?or s? coci dou? blaturi, pe rând, decât s? coci un blat care apoi s? fie t?iat în dou?.

Fri?ca se pune într-un vas cu fund dublu, se adaug? ciocolata t?iat? sau rupt? .

Vasul se pune pe foc mic pân? se tope?te ciocolata (ave?i grij? s? amesteca?i continuu ?i s? nu l?sa?i fri?ca s? ajung? la punctul de fierbere). Se d? câteva ore la rece sau  se las? de seara pân? diminea?a. Important este ca fri?ca s? fie foarte rece când se va bate pentru crem?.  Cu cât este mai rece cu atât se va bate mai bine.

Fri?ca  cu ciocolat? se bate cu mixerul la vitez? maxim? apoi mai mult de jum?tate din crema rezultat? se întinde uniform peste un blat.

Se acoper? cu al doi-lea blat apoi se acoper? cu restul de crem?.

150 ml fri?c? se bate cu pu?in înt?ritor pentru fri?c? .

Pr?jitura se por?ioneaz? urmând ca fiecare bucat? s? fie decorat? cu fri?c? ,

ciocolat?  topit? ?i câte o bomboan? de ciocolat? cu alune.

Etichete: alunecacaociocolatafainafriscaouaretetaretetezahar
ShareTweetSend
No Result
View All Result

Articole recente

  • Arestat preventiv pentru conducerea unui autovehicul având o alcoolemie de 3,23 g/l alcool pur în sânge 15/06/2025
  • Peste 40 de sancțiuni aplicate de polițiștii Serviciului Rutier 15/06/2025
  • Video: Razii de amploare sâmbătă seara 15/06/2025
  • Reprezentanta județului Brăila s-a clasat pe locul 2 la Campionatul Național de Fotbal Unificat în 7 fete 15/06/2025
  • ”BOOM BOOM” și ”Princess”, câștigătorii ediției a X-a a Concursului național ”Majorette Fest Dance” de la Brăila 15/06/2025
  • Locuri de muncă vacante în județul Brăila 15/06/2025
  • Termeni si conditii
  • Politică de confidențialitate
  • Politica cookies
  • Setări GDPR
  • Contact
Telefon: +40 788 760 194

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Setări GDPR
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice. Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.
Administrează opțiunile Administrează serviciile Administrează vânzătorii {vendor_count} Citește mai multe despre aceste scopuri
Vezi preferințele
{title} {title} {title}
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Go to mobile version