Silviu Mares 29 noiembrie 2012
Ponta: Vreau ca pe 9 decembrie, dupa ora 21:00, sa îl sarbatorim pe primarul Brailei, domnul Aurel Simionescu

Copresedintele USL, Victor Ponta, a declarat joi, la Braila, ca vrea ca pe 9 decembrie, in ziua alegerilor, cand primarul de Braila, Aurel Simionescu, implineste 57 de ani, sa existe o dubla sarbatoare: castigarea alegerilor si sarbatorirea zilei edilului sef.

„Vreau cu adevarat pe 9 decembrie, dupa ora 21:00, sa il sarbatorim pe primarul dumneavoastra, pe domnul Aurel Simionescu, sa-i sarbatorim pe toti parlamentarii de Braila. Pe unii dintre ei ii cunosc de foarte mult timp. De la Mihai Tudose am preluat conducerea organizatiei de tineret, cu Marian Dragomir am muncit impreuna la organizatia de tineret si ma bucur foarte tare ca este candidatul USL. Multumesc organizatiei din Braila ca promoveaza oameni chiar mai tineri decat mine. Si pe Cristi Rizea, care il iubeste foarte tare pe presedintele Bunea Stancu. Aici e o poveste de iubire in care nu vreau sa intervin niciodata”, a spus Ponta.

Miting USL Braila - 29 noiembrie 2012 - Sala Polivalenta
Miting USL Braila – 29 noiembrie 2012 – Sala Polivalenta

Referitor la candidatii USL Braila pentru alegerile din 9 decembrie, presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu, a spus ca „sunt cea mai buna alegere care se putea face pentru Braila” si ca spera ca toti sapte sa iasa parlamentari.

Comentarii

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.