Actualitate

Politistii braileni, pe podium la campionatul de inot

Politistii braileni, pe podium la campionatul de inot
Politistii braileni, pe podium la campionatul de inot
Politistii braileni, pe podium la campionatul de inot

 

În perioada 1-4 iulie 2014, la Piteşti, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia a fost organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

În competiţie au fost angrenaţi 70 dintre cei mai buni sportivi înotători din strucuturile M.A.I. din întreaga ţară, cu vârste curpinse între 19 şi 53 de ani, lotul echipei Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila fiind format din 5 înotători.

Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă, respectiv, până în 34 de ani, 35- 45 de ani, peste 45 de ani, feminin şi ştafetă. Ca în fiecare an, înotătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, care au concurat la diferite probe şi categorii de vârstă, au obţinut rezultate onorabile.

– subinspector de poliţie Belciugan Angelo (foto mijloc), la categoria 100 metri liber masculin, cu vârsta până în 34 de ani, a urcat pe prima treaptă a podiumului;

– referent Vasile Emanuela, la proba 50 de metri liber feminin, a ocupat locul al II-lea;

– agent şef adjunct Vizireanu Victor, la categoria 35- 45 de ani, la proba 100 de metri liber, a ocupat locul al II-lea;

– agent şef adjunct Simion Marian, la categoria 35- 45 de ani, la proba 100 metri bras masculin, a ocupat locul al IV-lea;

– agent şef principal Costea Jan, numit şeful lotului Inspectoratului General al Poliţiei Române, a participat la categoria peste 45 de ani, la proba  100 metri bras, a obţinut locul al IV-lea.

Pe locul al II-lea  s-a clasat şi echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române (I.G.P.R. 1), la categoria 4x 50 metri liber masculin, din care a făcut parte şi subinspector Belciugan Angelo.

Locul al III-lea  a fost obţinut de echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române (I.G.P.R. 2), la categoria 4x 50 metri liber masculin, din care a făcut parte agent şef adjunct Vizireanu Victor.

La finalul concursului, caştigătorii au fost felicitaţi de organizatori şi au primit din partea acestora premii ce au constat în cupe, diplome şi medalii.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •