Administratie

Politia Locala a fost dotata pentru paza Parcului Monument

Politia Locala a fost dotata pentru paza Parcului Monument
Politia Locala a fost dotata pentru paza Parcului Monument
Politia Locala a fost dotata pentru paza Parcului Monument

 

Pentru a putea acoperi cât mai bine  întreaga suprafaţa a Parcului Monument, conducerea Poliţiei Locale a solicitat primăriei achiziţia a două scutere pentru patrulare. Vehiculele au fost achiziţionate şi se află acum în dotarea poliţiei. Oamenii legii vor avea mult de furcă, mai ales că a fost interzis accesul maşinilor în zonă şi mulţi teribilişti îşi forţează totuşi norocul.

Odată cu reabilitarea Parcului Monument, autorităţile locale au decis ca în zonă să se patruleze în mod constant, pentru a fi evitat distrugerile. Pentru început, edilul a interzis intrarea maşinilor în zonă şi a dispus montarea mai multor stâlpi care să împiedice accesul şoferilor.

Aurel Simionescu, primarul Municipiului Brăila:

Mai avem puţin de lucru şi terminăm. Avem două locuri de joacă, piste pentru biciclete şi role, bănci, va arăta foarte frumos parcul. Am vorbit cu Dan (n.r. Dan Apostol, directorul SUPAGL) şi am interzis accesul maşinilor în parc, au fost montaţi stâlpi. Acum se mai intră doar prin două locuri cu maşina, pentru că mai aveau ei de cărat nişte piatră cubică dar o dată ce termină cu asta punem şi acolo stâlpi.

Pentru a se asigura că nimic nu îi va împiedica pe brăileni să se bucure de plimbarea în parc, primarul a vorbit cu conducerea Poliţiei Locale şi le-a cerut acestora să asigure ordinea şi liniştea publică. Pentru asta, autorităţile au dispus achiziţionarea a două scutere, cu care oamenii legii să facă patrularea.

Aurel Simionescu, în cadrul conferinţei de presă:

Am vorbit cu cei de la Poliţia Locală şi mi-au spus că Parcul Monument are o suprafaţă mare şi este destul de greu de acoperit şi pentru asta le-ar trebui nişte scutere. Noi le-am cumpărat momentan două scutere mai mici şi vom vedea dacă mai avem nevoie şi de altele.

Vă reamintim că, 9.353.533,60 lei este costul reabilitării Parcului Monument şi are ca termen de finalizare data de 30 iulie. În cadrul acestui proiect vor fi reabilitate cele şase zone de amplasament, vor fi montate mese de şah, bănci noi şi vor fi plantaţi peste 2000 de arbori.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •