Administratie

Politia locala cu ochii pe cei care arunca gunoiul pe domeniul public

Politia locala cu ochii pe cei care arunca gunoiul pe domeniul public

În perioada 29.05 – 05.06.2018, Poliţia Locală Brăila au fost depistate şi sancţionate 12 persoane cu amenzi în valoare de 2.100  lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003. Totodată au fost sancţionați 3 căruţaşi cu amenzi în valoare de 750 lei surprinși transportând moloz şi gunoi de orice natură pe străzile municipiului.

Polițiștii locali brăileni l-au sancționat pe D. N., în vârstă de 36 ani, din Brăila cu amendă în valoare de 250 lei, fiind depistat pe Șoseaua Dig Brăila-Galați, pe terenul viran din dreptul Centrului ,,Aura 2010” descărcând dintr-un atelaj hipo 1m3 de moloz, pe domeniul public în loc neautorizat.

I. R., în vârstă de 40 ani, din Brăila a fost sancționat și ea cu amendă în valoare de 250 lei fiind depistată pe terenul viran din capătul străzii Arad descărcând dintr-un atelaj hipo 1 m3 de moloz, pe domeniul public în loc neautorizat.

D. L., în vârstă de 19 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 250 lei fiind depistat pe terenul viran din capătul străzii Arad descărcând dintr-un atelaj hipo 1m3 de moloz, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate şi sancţionate contravenţional 5 persoane cu amenzi în valoare de  1.125 lei.

Cu amendă în valoare de 250 lei au fost sancționată B. J., în vârstă de 49 ani, din Brăila fiind depistată pe strada Dimitrie Bolintineanu, la intersecție cu strada C. A. Rosetti aruncând o sacoșă din plastic plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

I. N., în vârstă de 69 ani, din Brăila a primit tot o amendă în valoare de 250 lei fiind depistat pe strada Fortificației în dreptul fostei ,,Arena Progresul”, aruncând o sacoșă din plastic plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

Tot cu amendă de 250 de lei a fost sancționată și M. N., în vârstă de 50 ani, din județul Brăila fiind depistată pe strada Abatorului, la intersecție cu strada Plantelor, aruncând o cutie din carton plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru comercializarea şi consumul seminţelor pe străzi sau în alte locuri publice, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 10 persoane, cu amenzi în valoare de 650 lei.

Astfel, M. A., în vârstă de 20 ani, P.A.-D., în vârstă de 17 ani și M. A.-L., în vârstă de 18 ani, toți din Brăila au fost sancționați cu amendă în valoare de 50 lei fiind depistați pe Șoseaua Buzăului, în curtea interioară a Blocului B39, în fața scării 2, consumând seminţe de floarea soarelui şi aruncând cojile pe jos.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •