Actualitate

Politia in actiune

Politia in actiune
Politia in actiune
Politia in actiune

Duminică, 6 martie, poliţişti de la Poliţia Municipiului Brăila şi Poliţia oraşului Făurei au acţionat pe raza de competenţă, în zona pieţelor şi unităţilor de alimentaţie publică cu profil cafe-bar, pentru a combate infracţiunile săvârşite cu violenţă şi pentru verificarea modului în care își desfășoară activitatea societățile comerciale, precum şi pentru prevenirea şi combaterea comiterii de infracţiuni sau contravenţii, inclusiv la regimul armelor şi muniţiilor şi la regimul rutier.

Echipele care au participat la acţiuni au efectuat controale la 14 unităţi comerciale şi societăţi tip cafe-bar, au legitimat 48 persoane şi au verificat în trafic 26 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.595  de lei, 23 fiind aplicate pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 4 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 7 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 17 pentru alte abateri.

Poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei l-au identificat în trafic, pe DN 2B, pe M. Dragoş (28 de ani), din judeţul Covasna, în timp ce conducea autoturismul, în afara localităţii Surdila Greci, având viteza de 154 km/h înregistrată de aparatele radar.

Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 945 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile.

Poliţişti de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Făurei l-au depistat în trafic, pe strada Primăverii din comuna Surdila Găiseanca, pe I. Florin (22 de ani), din localitatea Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, în timp ce transporta cu autoutilitara 250 kg. deşeuri din fier, fără a avea documente de provenienţă.

De asemenea, conducatorul auto nu avea asupra sa permisul de conducere şi certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

Conducatorul auto a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi OUG 195/2002 prind circulaţia pe drumurile publice, cu amenda în valoare totală de 1.130 de lei, iar cantitatea de deşeuri a fost confiscată şi predată, în vederea valorificării, unei societăţi de profil.

Tot duminică, lucrători din cadrul Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, în care poliţiştii au constatat 56 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 14.805 de lei, şi au ridicat în vederea suspendării 5 permise de conducere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •