Sport

Ploaia a oprit etapa de duminica

Ploaia a oprit etapa de duminica

Etapa a doua a Campionatului Național Individual de dirt-track a fost oprită de ploaie după 10 manșe, urmând a fi reluată săptămâna viitoare, când vor avea loc tot la Brăila, etapele a 3-a și a 4-a. În încercarea de a evita ploaia organizatorii au început întrecerile din etapa a 2-a cu manșele seniorilor, urmând ca manșele din campionatul juniorilor să se desfășoare la final, dacă vremea o permitea.

Și în această etapă au fost înscriși în concurs 13 sportivi, dar trei dintre ei nu au participat la nici o manșă. Este vorba despre juniorii Bogdan Purice, Ștefan Căpităneanu și Adrian Neacșu.

Astfel prima manșă i-a adus la start pe Florin Barabașu, Sorin Popa, Gabriel Comănescu – toți de la CSM Brăila și Adrian Gheorghe de la CSM București, câștigătorul etapei de ieri. Bucureșteanul s-a impus și în această manșă, după ce în etapa de ieri a câștigat toate cele 4 manșe în care a alergat.

Manșa a doua a adus la start doar 3 sportivi, iar câștigător a fost veteranul Mircea Agrișan, urmat de Dragoș Mosz, ambii de la CSTA București, iar brăileanul Sorin Popa a fost exclus. În manșa a treia au alergat doar doi sportivi, iar primul loc și cele 3 puncte au fost câștigate de Marian Gheorghe. Florin Barabașu și-a trecut în cont cele două puncte. Manșa a patra a fost adjudecată de brăileanul Gabriel Comănescu, urmat de Dragoș Moosz și Cristian Dragu.

În manșa a cincea la start s-au aliniat sportivii brăileni Gabriel Comănescu și Alexandru Toma, victoria revenindu-i primului dintre ei. În manșa cu numărul șase juniorul Andrei Popa și-a trecut în cont cele trei puncte, iar Sorin Popa a obținut două puncte. Următoarea manșă a fost adjudecată de Marian Gheorghe, care l-a învins pe Mircea Agrișan, în timp ce Gabriel Comănescu și Andrei Popa a fost excluși și nu au punctat. Manșa a opta a fost câștigată de Mircea Agrișan, urmat de sportiviide la CSM Brăila, Cristian Dragu și Florin Barabașu.

Manșa a noua a fost câștigată de Alexandru Toma, care a fost mai rapid decât Dragoș Moosz, iar Florin Barabașu a obținut un punct, în timp ce Andrei Popa nu s-a prezentat la start. Manșa cu numărul 10 i-a adus la start pe Adrian Gheorghe și Marian Gheorghe, victoria revenindu-i și de această dată fiului, la fel ca și în prima etapă. Pe locul 3 s-a clasat Dragoș Moosz.

După această manșă ploaia s-a întețit și organizatorii au făcut eforturi pentru a continua și a se desfășura și ultimele 3 manșe rămase. Chiar s-a încercat reluarea concursului, cu manșa a 11-a, la care au venit la start Alexandru Toma, Marian Gheorghe, Sorin Popa și Cristian Dragu. Sorin Popa a căzut în prima turnantă, iar după ce l-a depășit pe Marian Gheorghe, Alexandru Toma a căzut și el și cursa s-a oprit (video), urmând a fi reluată sâmbăta viitoare, de la ora 17.00, înaintea etapei a III-a a Campionatului Național individual de dirt-track.

Citește și: Braileanul Andrei Popa, pe podiumul primei etape atat la juniori, cat si la seniori

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •