Sport

Peste 70 de participanți la Trofeul Urban’S

Peste 70 de participanți la Trofeul Urban’S
Peste 70 de participanți la Trofeul Urban'S
Peste 70 de participanți la Trofeul Urban’S

La sfârșitul săptămânii trecute, în stațiunea Lacu Sărat, Trofeul de șah clasic Urban’S -ediția a 4-a și-a desemnat câștigătorii la cele 2 secțiuni de concurs. La seniori au participat un număr de 35 de șahiști și după șapte runde s-a impus Candidat de Maestru Ținta Gheorghe, legitimat la Clubul Sportiv “Axiopolis”Cernavodă, cu 5,5 puncte din 7 posibile, urmat în clasament de MF Gilea Lucian-Șah Club Galați, brăileanul Mocanu Victor- legitimat acum la Șah Club Galați, ambii tot cu câte 5.5 puncte, departajați de coefițienții Buchholz. Pe locurile 4 și 5 s-au clasat MF Dăianu Cristian – CS Otopeni, Voicu Gabriel -Șah Club Galați, ambii cu câte 5 puncte.

Locul 1 la jucători sub 2000 elo a fost ocupat de Constandache Andrei-George de la Club de șah Diana Galați, iar locul 1 la jucători sub 1800 elo – Negru Alecsandru George de la CS Orizont 64 Brăila. Cel mai bun șahist brăilean a fost desemnat Profesorul Ștefan Aftodor legitimat la CS Micul Prinț Brăila. Locul 1 la jucători sub 14 ani băieți a fost ocupat de Antonică Dragoș de la CS Diana Galați, iar la fete cea mai bună la această categorie a fost Bogdan Laura – Iulia de la CS Orizont 64 Brăila.10553846_1454223238178389_4651698650892945702_o

La secțiunea rezervată copiilor până în 12 ani au participat 39 de sportivi, iar clasamentul a fost următorul:

Loc 1 General – Ghimpu Samuel- Timotei de la ACS Genius Galați, urmat de colegul său de club Dobrin Ionuț-Sebastian, ambii cu câte 6 puncte, departajați de coefiul Buchholz .

Pe categorii de vârstă clasamentul a fost următorul:

Grupa 12 ani:

Loc 1 – Dobrin Ionuț-Sebastian 6 puncte – ACS Genius Galați

Loc 2 – Buzatu Maximilian 5,5 pct – SC Erlangen 48/88 – Germania

Loc 3 – Oprea Cosmin – Cătălin – 4,5 pct – ACS Genius Galați

Grupa 10 ani

Loc 1 – Macovei David-Sebastian – 5,5 pct -Acs Genius Galați

Loc 2 – Chiriac Dan-Ștefan – 5 pct.- CS Diana Galați

Loc 3- Chicaroșie Ioana -Bianca – 4 pct.Acs Genius Galați

Grupa 8 ani

Loc 1- Nedelcu Teodor-Cosmin – 5 pct -CS Micul Prinț Brăila

Loc 2- Mihai Florin – 5 pct  CS Șah Club Galați

Loc 3 – Mușat Andrei – David – 5 pct – Acs Genius Galați

Grupa 6 ani

Loc 1 – Taran Sebastian – 3 pct -Acs Genius Galați

Loc 2- Alexandrescu Bogdan -Gabriel – 2 pct – Acs Genius Galați

Cel mai tanar participant!

1. Chiriac Bogdan-Stefan – 5 ani, de la CS Diana Galați, care a acumulat 3 pct

A fost un concurs foarte puternic cu 74 participanți din Galați, București, Ploiești, Constanța, Focșani, Tulcea, Buzău, Brăila și din Germania. Această ediție cu participare internațională pune Brăila pe harta șahului internațional și organizatorii de la CS Micul Prinț au confirmarea participării acestora la următoarele trofee organizate de clubul brăilean.

Majoritatea premiilor s-au îndreptat către sportivii din Galați, unde sunt copii foarte talentați cu multe titluri naționale la activ, dar și sportivii din Brăila printre care Nedelcu Teodor-Cosmin, Giugiuc Andrei, Sterpu Dan, Burtea Ștefan, Florea Iulia, Arsene Teodora și alții vor putea emite pretenții justificate la primele locuri. Cu răbdare și muncă sportivii de la cele trei cluburi din Brăila, Micul Prinț,Orizont 64 și Fairplay, își pot confirma valoarea.

Festivitatea de premiere a fost făcută de doamna Corina Andronache, reprezentantul DJST Brăila. Sponsorii acestei ediții a Trofeului Urban’S au fost: SC UrbanStart Invest, Mall Brăila și SC Unita SA Brăila.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •