Social

O braileanca printre posibilii norocosi la extragerea loteriei bonurilor fiscale din 17 ianuarie

O braileanca printre posibilii norocosi la extragerea loteriei bonurilor fiscale din 17 ianuarie
Ai bon fiscal de 135 lei din 23 mai? Poti fi castigator la Loteria Bonurilor Fiscale
Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale

Joi, 25 februarie a.c., va fi organizată a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 17 ianuarie a.c., la care au participat bonurile emise în perioada 1 – 31 decembrie 2015. Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 30 decembrie 2015, cu o valoare de 142 de lei. După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 188 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii). Printre cei care au revendicat premiul se numără și o brăileancă, Maricica Andrei.

În urma efectuării unor verificări, s-a constatat că în cazul cererii de revendicare cu numărul unic de înregistrare 56, documentul anexat nu este un bon fiscal, ci o chitanță de plată, și, drept urmare, numărul unic de înregistrare atribuit cererii de revendicare a fost invalidat pentru neîndeplinirea condițiilor legale de participare la extragere, prevăzute la art. 6 alin.(1) din Ordonanța Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, cu modificările și completările ulterioare.

Lista  bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară  din 17 ianuarie a.c. este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale, la următorul link: http://www.mfinante.ro/loteriabonurilor.html?pagina=loteriabonurilor.

Detalii despre cea de-a doua etapă de selecție a câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 25 februarie 2016:

Extragerea va fi organizată în 25 februarie a.c., în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18.55. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Aceasta va consta în extragerea cu urnele Loteriei Române a unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 188.

Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câștigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea câștigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător (30). Pentru stabilirea celorlalți câștigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câștigător.

Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecție se depășește numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (188), următorul număr câștigător din listă este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului (30) la baza de referință şi numărul unic maxim atribuit (188), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câștigătoare, sunt eliminate din listă.

Pentru o corectă și transparentă desfășurare a tragerii, informăm că în situația în care numărul unic de înregistrare care a fost invalidat  (numărul 56) va fi extras cu urnele Loteriei Române, extragerea va fi reluată. Totodată, în procesul de aplicare a pasului, numărul 56 nu se ia în considerare, fiind invalidat pentru neîndeplinirea condițiilor legale de participare la extragere prevăzute la art.6 alin.(1) din Ordonanța Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, cu modificările și completările ulterioare.*

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •