Politica

Nazare il trimite pe Sova cu „cortul pe santiere”

Nazare il trimite pe Sova cu „cortul pe santiere”
Nazare il trimite pe Sova cu cortul pe santiere
Nazare il trimite pe Sova cu cortul pe santiere

Alexandru Nazare, vicepresedinte al PDL si presedinte intermiar al PDL Braila a declarat ca „ministrul Sova ar trebui sa isi puna cortul pe santierele de autostrazi care aveau termen de finalizare luna aceasta”.

Deputatul Alexandru Nazare, vicepresedinte PDL pentru politici economice, mediul de afaceri si fonduri europene, atrage atentia ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan-Coman Sova, ca luna aceasta trebuiau finalizate tronsoanele de autostrazi de pe coridorul IV finantate prin fonduri europene nerambursabile si in continuare nu avem nicio informare transparenta asupra stadiului acestor lucrari.

”Ma bucura angajamentul domnului Sova de a supraveghea din cort lucrarile la viitoarea autostrada Comarnic – Brasov, insa, pana anul viitor cand ar incepe lucrarile la acel proiect, ministrul ar trebui sa se preocupe de santierele deja in lucru. Luna aprilie 2013 era termenul de finalizare pentru cele mai importante lucrari de autostrada pentru Romania: loturile de pe coridorul IV finantate prin fonduri europene nerambursabile. Din pacate ministrul Sova nu a fost capabil sa monitorizeze aceste lucrari astfel incat sa fie finalizate la timp, dar nici macar nu avem o minima transparenta din partea CNADNR astfel incat sa stim care este stadiul acestora. A fost nevoie de un demers independent, al pasionatilor de infrastructura de pe forumurile skyscrapercity.com ?i peundemerg.ro pentru a avea dupa un an de zile din nou filmari din avion ale acestor santiere. Daca tot a reusit ministrul Sova sa se inteleaga cu domnul Fenechiu in ceea ce priveste transferul proiectului autostrazii Targu Mures-Iasi, cred ca ar putea si sa reia parteneriatul cu Aeroclubul Romaniei, care sa filmeze aceste santiere in timpul zborurilor de antrenament. Nimic nu il impiedica insa pe domnul Sova sa isi ia cortul si sa mearga sa supravegheze lucrarile la aceste santiere”, recomanda deputatul PDL, Alexandru Nazare.

Dan Sova, vecin de scaun la Congresul PSD cu Gheorghe Bunea Stancu

Reamintim ca Dan Sova a declarat la sfarsitul lunii martie ca este dispus sa se mute cu cortul pe santiere si tot le va termina. Daniel Sova este un apropiat al premierului Victor Ponta, care a avut onoarea de a fi flancat la Congresul PSD de sambata de „insusi” presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu. Daca Stancu la avut in stanga la Congres pe Sova, in dreapta la avut pe nimeni altul decat liderul grupului senatorial al PSD, Ilie Sirbu, socrul premierului. Reamintim ca aceasta pozitionare nu l-a ajutat pe Stancu sa ajunga vicepresedinte al PSD.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.