Sport

Misiune imposibilă pentru Dacia Unirea Brăila la Mioveni

Misiune imposibilă pentru Dacia Unirea Brăila la Mioveni

Dacia Unirea Brăila va juca astăzi, de la ora 17.00, în deplasare la CS Mioveni. într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii a 2-a. Meciul nu va fi transmis de nici o televiziune, chiar dacă se joacă cu o zi mai devreme decât majoritatea meciurilor.

Echipa antrenată de Florentin Petre va lupta pentru un rezultat bun, chiar dacă diferența dintre cele două echipe este de 24 de puncte în clasament, iar brăilenii nu au nici o victorie după cinsprezece etape. Cele două echipe au obiective diferite în acest sezon. CS Mioveni se luptă pentru primele trei locuri pentru a se bate la promovarea în Liga 1, în timp ce Dacia Unirea Brăila încă mai speră să se poată salva de la retrogradare, chiar dacă diferența față de ocupanta primului loc deasupra liniei de retrogradare este de 10 puncte.

În etapa trecută, CS Mioveni a remizat, scor 3-3, în deplasarea de la SSC Farul Constanţa însă a câştigat la “masa verde” pentru că formaţia constănţeană l-a folosit în repriza a doua pe Madikaba Doumbia, aflat în stare de suspendare pentru cumulul a patru cartonașe galbene.

Dacia Unirea a pierdut cu 2-3 partida cu Petrolul Ploiești, după un meci foarte bun făcut de elevii lui Florentin Petre, care au condus aproape 45 de minute cu 1-0 și apoi două minute au avut 2-1 pe tabela de marcaj.

Florentin Petre nu va putea conta pentru meciul de la Mioveni pe Lu Yeufeng, care a acumulat patru cartonașe galbene și este suspendat.

Meciul de la Mioveni va fi arbitrat la centru de Dorin Petru Voina din Reșița. Acesta va fi ajutat de arbitrii asistenți Cosmin Vatamanu și Mihăiță Necula, ambii din București. Voina a mai arbitrat echipa brăileană anul acesta în meciul de la Petroșani, cu Energeticianul, pierdut cu 0-4.

Tot astăzi, de la ora 18.00, are loc partida Petrolul Ploieşti – Ripensia Timişoara, meci care va fi televizat.

Programul complet al etapei a 16-a:

Vineri, 9 noiembrie

CS Mioveni – Dacia Unirea Brăila, ora 17:00

Petrolul Ploieşti – Ripensia Timişoara, ora 18:00

Sâmbătă, 10 noiembrie

Luceafărul Oradea – Metaloglobus Bucureşti, ora 11:00

Energeticianul – CS Baloteşti, ora 11:00

Aerostar Bacău – UTA Arad, ora 11:00

FC Argeş – ACS Poli Timişoara, ora 11:00

Daco-Getica Bucureşti – SSC Farul Constanţa, ora 11:00

Chindia Târgovişte – Pandurii Târgu Jiu, ora 12:30

Duminică, 11 noiembrie

Universitatea Cluj – Academica Clinceni, ora 11:30

Luni, 12 noiembrie

ASU Politehnica Timişoara – Sportul Snagov, ora 18:00

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •